Μύκονος: Πλοίο προκάλεσε υψηλό κυματισμό - Δύο τραυματίες, συνελήφθη ο πλοίαρχος

Παρασύρθηκαν στη θάλασσα ξαπλώστρες, αλλά και προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων που έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία του Αγίου Στεφάνου

Πλοίο της γραμμής προκάλεσε αναστάτωση το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7) στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο με τα κύματα που σήκωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού το μεγάλο κύμα παρέσυρε δύο λουόμενους, οι οποίοι τραυματίστηκαν. Παράλληλα, παρασύρθηκαν ξαπλώστρες, αλλά και προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων που έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία του Αγίου Στεφάνου.

Μάλιστα, βίντεο από λουόμενο που αναρτήθηκε στα social media, δείχνει τη στιγμή του υψηλού κυματισμού, ενώ έχει περάσει το “FAST FERRIES ANDROS”, το οποίο και δεν εμφανίζεται στο πλάνο.

Δείτε το βίντεο:


Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, στελέχη του Λιμεναρχείου Ραφήνας προέβησαν στη σύλληψη του πλοιάρχου για παράβαση των άρθρων 291 παρ. 3 «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών« και 314 «Σωματική βλάβη από αμέλεια» του Π.Κ. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρινάκης σε Ερντογάν: Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να ανακαλύψουν δήθεν διαχωρισμούς ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη

Αρκαδία: Ξυλοκόπησε τον 64χρονο μέχρι θανάτου σε βάφτιση επειδή θεώρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του

Τουρκική εισβολή - 50 χρόνια: Τα ντοκουμέντα για το πώς ο Κίσινγκερ πούλησε την Κύπρο στον «Αττίλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr