Πανελλαδικές - Βάσεις 2024: Τα αποτελέσματα για το μηχανογραφικό για τους υποψηφίους με ειδικές παθήσεις

Πανελλαδικές - Βάσεις 2024: Τα αποτελέσματα για το μηχανογραφικό για τους υποψηφίους με ειδικές παθήσεις

Σήμερα ξεκινά η ενημέρωση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις σχετικά με την έγκριση ή απόρριψη του μηχανογραφικού τους δελτίου - Αφορά στο 5% των επιπλέον θέσεων εισακτέων

panelladikes_eks
Η ενημέρωση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις, σχετικά με την έγκριση ή απόρριψη του μηχανογραφικού τους δελτίου και των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2024 - 2025 σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, ξεκινά σήμερα, 22 Ιουλίου 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Οι υποψήφιοι με την κατηγορία των σοβαρών παθήσεων μπορούν να πληροφορούνται την έγκριση ή απόρριψη του μηχανογραφικού τους δελτίου και των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr ή μέσω αντίστοιχου συνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, από σήμερα Δευτέρα 22/7/2024.

Για την εισαγωγή τους στην ανωτέρω ηλεκτρονική εφαρμογή οι υποψήφιοι θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια e-mail (αναγράφεται στο Μηχανογραφικό Δελτίο) και password με εκείνα της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου σοβαρών παθήσεων (5%).

Οι υποψήφιοι των οποίων το μηχανογραφικό δελτίο έγινε δεκτό, οφείλουν να ελέγξουν την ορθότητα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός, Έτος γέννησης, ΑΔΤ) και του βαθμού απολυτηρίου, που έχουν καταχωρισθεί στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Κλείσιμο
Στους υποψηφίους, που δεν έχουν στην κατοχή τους το password ή που δεν θυμούνται το password, που χρησιμοποίησαν για την υποβολή του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, θα παρέχεται η δυνατότητα υπενθύμισης του κωδικού μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Τονίζεται ότι, όπου στην ηλεκτρονική εφαρμογή ζητείται συμπλήρωση email, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το email που αναγράφεται στο Μηχανογραφικό Δελτίο.


Ειδήσεις σήμερα:

Μπορεί η Καμάλα να νικήσει τον Τραμπ; Οι Δημοκρατικοί και οι χορηγοί τους ($500 εκατ.) τον πήγαν για… good-Biden

Αποσύρθηκε από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ ο Μπάιντεν, στηρίζει την Καμάλα Χάρις

Ευρωπαϊκό μπάσκετ K20 Βέλγιο - Ελλάδα 68-70: Χάλκινη Ελλαδάρα με Νέους από χρυσάφι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης