Ηλεία: Τον βιασμό της κατ’ επανάληψη από συγγενή της κατήγγειλε 15χρονη

Παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών

Αναστάτωση έχει προκληθεί σε κοινότητα του πρώην δήμου Βώλακος και σημερινού δήμου Πύργου, μετά την καταγγελία μιας 15χρονης για βιασμό και μάλιστα από στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Πρόκειται για μια υπόθεση την οποία ερευνά με προσοχή η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και η οποία βασίζεται στα όσα έχει καταμαρτυρήσει η 15χρονη μέχρι τώρα για τον εφιάλτη που βίωνε από ένα πρόσωπο που καθημερινά ήταν πολύ κοντά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, στα μέσα Ιουνίου προσήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου οι γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι κατέθεσαν όσα τους είχε αναφέρει η κόρη τους. Από την καταγγελία προκύπτει πως το συγγενικό πρόσωπο της 15χρονης την απειλούσε να μην αποκαλύψει τίποτα στους γονείς της, ενώ όπως τους ανέφερε την είχε βιάσει επτά με οκτώ φορές, με την τελευταία να είναι προ τριών μηνών.

Κατόπιν της κατάθεσης των γονέων, παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Παράλληλα παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική εξέταση της ανήλικης στο Καραμανδάνειο.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα δύο άτομα, τόσο η 15χρονη όσο και ο καταγγελλόμενος 29χρονος συγγενής της, έμεναν στο ίδιο χωριό και ειδικότερα αποτελούν και οι δύο μέλη πολύτεκνης οικογένειας. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση και παρενόχληση από αλλοδαπό, την οποία τότε είχαν καταγγείλει δικά της πρόσωπα. Φαίνεται ότι η υπόθεση αυτή είναι στο πλαίσιο της διερεύνησης της αστυνομίας.

Σε ότι αφορά τον 29χρονο, φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές ξανά παλαιότερα για άλλες υποθέσεις. Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει ελεύθερος μιας και δεν του έχει αποδοθεί επίσημη κατηγορία και διερευνάται με την ιδιότητα του υπόπτου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου χειρίζεται την υπόθεση με διακριτικότητα και γίνεται προσπάθεια συλλογής όλων των απαραίτητων πληροφοριών που θα σχηματίσουν έναν ολοκληρωμένο φάκελο και θα αποδοθεί στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της απόσυρσης Μπάιντεν - Η λύτρωση των Δημοκρατικών, η ευκαιρία της Χάρις και τα νέα δεδομένα

Αρχίζει το παζάρι των Επιτρόπων με τηλεφωνήματα Φον Ντερ Λάιεν σε πρωθυπουργούς - Ποιος «κλειδώνει» για την Ελλάδα

Με αψεγάδιαστη σιλουέτα και άσπρο μπικίνι ως 61χρονη γιαγιά η Ντέμι Μουρ με την εγγονή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr