Αρκαδία: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 41χρονο για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 64χρονου

«Μου επιτέθηκε ερωτικά και ήταν πολύ επίμονος», υποστήριξε η 34χρονη σύζυγος του 41χρονου που περιέγραψε πώς ξεκίνησε ο καβγάς που κατέληξε στον θάνατο του 64χρονου - Το θύμα, σε κατάσταση ακραίας μέθης, προσπάθησε να πιάσει τη γυναίκα από τη μέση λέγοντάς της χυδαίες εκφράσεις

Ενώπιον της Ανακρίτριας Τριπόλεως οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του οι οποίοι κατηγορούνται για το θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 64χρονου στο χωριό Άγιος Πέτρος της Αρκαδίας.

Σε βάρος του 41χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη, ψυχική κατάσταση ενώ σε βάρος της 34χρονης για συνεργεία στην ίδια πράξη.

Το ζευγάρι έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, και οι δύο υποστηρίζουν πως βρίσκονταν σε άμυνα όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα.

Ο μεν 41χρονος αναφέρει πως τον έπιασε από το λαιμό με πρόθεση να τον βγάλει από το αυτοκίνητό τους όπου ο 64χρονος είχε μπει με τη βία ενώ η 34χρονη κάνει λόγο για μια επιθετική, σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον ίδιο μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

«Μου επιτέθηκε ερωτικά και ήταν πολύ επίμονος», φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς η 34χρονη η οποία περιέγραψε πως ξεκίνησε ο καβγάς που κατέληξε στο θάνατο του 64χρονου.

Όπως υποστηρίζει η κατηγορούμενη, το θύμα καθόταν από νωρίς έξω από το μαγαζί που γινόταν το γλέντι και την κοιτούσε επίμονα ενώ δεν δίστασε να την πλησιάσει και να της κάνει κάποιες ερωτικές νύξεις.

Μάλιστα, ο 64χρονος, σε κατάσταση ακραίας μέθης, προσπάθησε να την πιάσει από τη μέση λέγοντας της χυδαίες εκφράσεις.

Γύρω στις 2.30 τη νύχτα, η 34χρονη κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της, άφησε το παιδί και το καρότσι στο πίσω κάθισμα και μπήκε στη θέση του οδηγού.

Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού για να μπει ο σύζυγός της, όμως, εκείνη την ώρα ο 64χρονος τον έσπρωξε και τον προσπάθησε να τον εμποδίσει να κάτσει δίπλα στην 34χρονη.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες με τον 64χρονο να σπρώχνει τον 41χρονο και να βρίζει την κοπέλα.

Τότε, ο 41χρονος έπιασε με κεφαλοκλείδωμα το θύμα με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω και να παλέψουν για μερικά δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 64χρονος άφησε τον δράστη και προσπάθησε να πιάσει την 34χρονη από το πόδι.

Σε εκείνο το σημείο, όπως ομολόγησε ο 41χρονος, κλώτσησε το θύμα στο λαιμό και στο κεφάλι, μπήκε στο αμάξι και έφυγαν μαζί με τη σύζυγό του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους Αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως αφού άφησε τη σύζυγο και το παιδί τους στο σπίτι επέστρεψε στην πλατεία του χωριού για να δει τι έχει συμβεί με τον 64χρονο.

Αρχικά, δεν αντιλήφθηκε ότι ο ηλικιωμένος είναι νεκρός και φέρεται να του είπε: «κοίτα να δεις που παριστάνει τον ψόφιο κοριό».

Μόλις, ωστόσο, κατάλαβε πως το θύμα δεν έχει σφυγμό πήρε τη σύζυγό του και κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό Τμήμα.

Οι Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες κατοίκων του χωριού για το φονικό καβγά ενώ φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 64χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν πως ο θάνατος του 64χρονου οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητική απάντηση του ευρωβουλευτή Φειδία σε παιδιά αγνοουμένων - «Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας»

Σε θέση μάχης απέναντι στην αστυνομία για τρίτη φορά οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου

“Alfa Nero”: Πουλήθηκε για 40 εκατ. δολ. το πρώην mega yacht της Γιάννας Αγγελοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr