Epsilon Pay: Ένας νέος ψηφιακός κόσμος για τις επιχειρήσεις

H Εθνική Τράπεζα και ο Όμιλος Epsilon Net προσφέρουν μια σειρά από νέες υπηρεσίες στον τομέα του Embedded Banking


Sponsored Content

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές που καλείται να κάνει μια επιχείρηση είναι πολλές, και αφορούν από την έκδοση εργοσήμου μέχρι την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών. Τώρα, μια καινοτόμα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών βρίσκεται στη διάθεση των επαγγελματιών βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες ενός νέου ψηφιακού κόσμου, και συγκεκριμένα του Embedded Banking. Πρόκειται για την υπηρεσία Epsilon Pay η οποία προσφέρει αποτελεσματική, ολοκληρωμένη και εύκολη διαχείριση των εισπράξεων και της λογιστικοποίησής τους, μέσα από τα πληροφοριακά συστήματα του Ομίλου EPSILON NET, αξιοποιώντας τις λύσεις πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας.

Ήδη, μπορούμε να πραγματοποιούμε τις πληρωμές της επιχείρησής μας με πολλούς τρόπους, μέσα από το Internet Banking, ειδικές mobile εφαρμογές και άλλα κανάλια συναλλαγών. Όμως, η νέα μοναδική λειτουργικότητα Πληρωμές Οργανισμών (Bill Payments) μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιούμε πληρωμές λογαριασμών απευθείας στο εμπορολογιστικό μας σύστημα ERP μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.
Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας Epsilon Pay, με χρήση κωδικών εισόδου στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για Επιχειρήσεις.

Αν η επιχείρησή μας διαθέτει λογισμικό PYLON Hybrid, Galaxy ή Epsilon Smart της EPSILON NET, μπορούμε τώρα εύκολα να εκτελούμε τις πληρωμές οργανισμών μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Epsilon Pay. Έτσι, αυτοματοποιούμε τις πληρωμές της επιχείρησής μας με ασφάλεια, πραγματοποιώντας άμεσα τη συμφωνία των λογιστικών μας εγγραφών, και βελτιώνουμε τον χρόνο και το κόστος διαχείρισής τους. Επιπλέον, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την αυτοματοποίηση εισπράξεων με χρήση κωδικών Epsilon Pay RF στα τιμολόγια που εκδίδουμε σε πελάτες της επιχείρησής μας, αλλά και την υπηρεσία διαχείρισης λογαριασμών για πληροφόρηση αναφορικά με τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς σε πραγματικό χρόνο.
Ας δούμε όμως τι προσφέρει στις επιχειρήσεις το Epsilon Pay, το κοινό προϊόν αυτής της πρωτοποριακής συνεργασίας που αποτελεί ορόσημο για τα ελληνικά, αλλά και τα διεθνή, δεδομένα.


Τι είναι το Epsilon Pay
To Epsilon Pay αποτελεί την ψηφιακή πλατφόρμα των δύο Ομίλων και προσφέρει τις λειτουργικότητες:
Πληρωμές Λογαριασμών (Bill Payments)
Αυτοματοποίηση Εισπράξεων (Epsilon Pay RF)
Πληροφόρηση / Dashboard (Epsilon Pay ΒΙ)
Διαχείριση Λογαριασμών (Account Aggregator)

Το επιπλέον πλεονέκτημα της νέας αυτής λύσης πληρωμών είναι ότι προσφέρει την αυτόματη εκτέλεση και συμφωνία λογιστικών εγγραφών σε κάθε τραπεζική μας συναλλαγή, λύνοντας τα χέρια σε λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων και διευκολύνοντας τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων στη διαχείριση πληρωμών και οφειλών.
Με την αναλυτική πληροφόρηση και τα στατιστικά που έχουμε πλέον στη διάθεσή μας, μπορούμε να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις για ένα σημαντικό κομμάτι των εξόδων μας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία μας.

Πώς θα το αποκτήσουμε
Εάν διαθέτουμε λογισμικό PYLON Hybrid, Galaxy ή Epsilon Smart μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το Epsilon Pay, απευθείας από το σύστημά μας, με απλά βήματα:
1. Επιλέγουμε στο portal Epsilon Net / My Account τη συνδρομή μας
ή εναλλακτικά εκδηλώνετε ενδιαφέρον μέσω του https://epsilonpay.eu
2. Επιλέγουμε τις λειτουργικότητες που επιθυμούμε και ολοκληρώνουμε την αγορά τους
3. Επιλέγουμε στην ενότητα Προσβάσεις τη λειτουργικότητα που επιθυμούμε να ενεργοποιήσουμε και οδηγούμαστε σε σελίδα για την εγγραφή μας στην Εθνική Τράπεζα με τους κωδικούς εισόδου μας στο Internet Banking. Ειδικά, για την λειτουργικότητα Αυτοματοποίηση Εισπράξεων, μπορούμε να ενημερωθούμε για τις προϋποθέσεις εγγραφής εδώ.

Και αυτή είναι για την επιχείρηση ή το λογιστικό μας γραφείο μόνο η αρχή. Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων, που μας αποκαλύπτει η τεχνολογική πρωτοπορία του Ομίλου EPSILON NET, έρχεται σύντομα να προστεθεί στη φαρέτρα των εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρηματικοί πελάτες της Εθνικής Τράπεζας με συμβατά λογισμικά. Μείνετε συντονισμένοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr