Τραγωδία στη Λαμία: Κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που έσκαβε τάφο για συμπολίτη του

Πατέρας τριών παιδιών ο 51χρονος που αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε, την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες σκαψίματος για τον τάφο ενός συμπολίτη του στη Λαμία

Ενα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε κοιμητήριο στην βόρεια πλευρά της πόλης της Λαμίας, με έναν άνδρα 51 ετών – πατέρα τριών παιδιών – να χάνει με σοκαριστικό τρόπο την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά και σε ένα γραφείο τελετών, είχε επιφορτιστεί με τις εργασίες σκαψίματος πριν από μία ταφή που υπήρχε για συμπολίτη του, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε χάσει την ζωή του.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 51χρονος άντρας αισθάνθηκε δυσφορία κατά τη διάρκεια των εργασιών με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Την ίδια ώρα υπάλληλος του γραφείου που είχε αναλάβει την τελετή έφτασε στο κοιμητήριο, αντικριζοντας τον 51χρονο πεσμένο στο έδαφος. Άμεσα έτρεξε στο σημείο και προσπάθησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όπως και ένας γιατρός που βρισκόταν επίσης εκεί.

Αμφότεροι με αγωνιώδη τρόπο και αφού ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ επιχείρησαν να τον κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: LamiaNow


Ειδήσεις σήμερα:

Φειδίας Παναγιώτου: Με κυνηγάνε οι δημοσιογράφοι για να πάρουν κλικ και όλα τα κόμματα γιατί είμαι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής

Υποψήφιος οδηγός πήγε με κρυφή κάμερα να δώσει σήματα και τον έπιασαν - Τον συνέλαβαν και τον πήγαν στα κρατητήρια

Ιρλανδός γυμναστής καταρρίπτει τον μύθο των... αντισεξουαλικών κρεβατιών στο Ολυμπιακό χωριό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr