Λαμία: Θρήνος για τον 51χρονο Γιάννη που ξεψύχησε πάνω από τον τάφο που είχε σκάψει για κηδεία - Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Λαμία: Θρήνος για τον 51χρονο Γιάννη που ξεψύχησε πάνω από τον τάφο που είχε σκάψει για κηδεία - Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Παρά την άμεση κλήση του ασθενοφόρου και τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, ο 51χρονος δεν τα κατάφερε

lamia2
Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία, με τον 51χρονο Γιάννη να πέφτει νεκρός την ώρα που έσκαβε για να ανοίξει λάκκο για να πραγματοποιηθεί μια κηδεία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής Λαμίας. Παρά την άμεση κλήση του ασθενοφόρου και τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας που βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Κοιμητήριο, ο 51χρονος δεν τα κατάφερε.

lamia5
lamia


Κλείσιμο
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, επρόκειτο για τον 51χρονο δημοτικό υπάλληλο Γιάννη, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 13-14 χρόνια βοηθούσε σημαντικά στον ευπρεπισμό του συγκεκριμένου κοιμητηρίου. Είχε μονιμοποιηθεί μόλις τα τελευταία χρόνια και δούλευε στην υπηρεσία καθαριότητας.

Σημειώνεται ότι πριν μερικά χρόνια (22/5/2008) είχε χάσει τον αδερφό του, Γιώργο, σε τροχαίο με μηχανάκι στο δρόμο προς τη Λυγαριά, φαν κι εκείνος της ομάδας της Λαμίας, η φωτογραφία του οποίου δεσπόζει ακόμη και σήμερα στις εξέδρες, στα πανό των φίλων της ομάδας.

lamia4
lamia3


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Μάτι: Συγκίνηση στη μαύρη επέτειο, η στιγμή με τα 104 φαναράκια στην Αργυρά Ακτή - Δείτε βίντεο

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Να φύγουν όσοι διαφωνούν, ζήτησε ο Κασσελάκης - Αποχώρησε η Γεροβασίλη και όλη η «φρουρά Τσίπρα»

Φωτιά στο Σοφικό: Υποβασταζόμενος ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης