Ο Χάρης Δούκας ζητεί προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας του δήμου Αθηναίων

Μιλώντας για δήμο Αθηναίων, επισήμανε: «Είμαστε σε αδιέξοδο στην καθαριότητα, δεν το κρύβω»

Προσλήψεις προσωπικού στον τομέα καθαριότητας του Δήμους Αθηναίων ζητεί ο Χάρης Δούκας τονίζοντας ότι το καλοκαίρι με τα οκτώ εκατομμύρια τουριστών στο κέντρο της Αθήνας δημιουργείται αδιέξοδο.

«Αν δεν έχουμε κάποια 8μηνα, μία βοήθεια, δεν γίνεται οι εργαζόμενοι να καθαρίζουν μία πόλη 7,5 και 8 εκατομμυρίων πολιτών», τόνισε σε χθεσινή συνέντευξή του στο «ONE», όπου σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Πρόσληψη έχει να γίνει έξι με επτά χρόνια. Οι άνθρωποι στην καθαριότητα έχουν Μέσο όρο ηλικίας τα 55 έτη. Και βεβαίως ο κόσμος αυτός (οι εργαζόμενοι καθαριότητας) είναι για 600.00 με 700.000 δημότες. Δεν «θέλουμε» να προσλάβουμε, δεν θέλουμε να μπει ο ιδιωτικός τομέας. Και έτσι είμαστε μπροστά σε αδιέξοδο. Αν δεν έχουμε κάποια 8μηνα, μία βοήθεια, δεν γίνεται οι εργαζόμενοι να καθαρίζουν μία πόλη 7,5 και 8 εκατομμυρίων πολιτών», επιμένει, ενώ για το έργο που έχει να επιδείξει ως δημοτική αρχή υποστηρίζει: «Θα σας πω κάτι. Σε έξι με επτά μήνες κάναμε πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο ότι φυτέψαμε κάποια δέντρα, φτιάξαμε μία εφαρμογή, δεν είναι μόνο το γραφείο καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας, φτιάξαμε την ενεργειακή συμμαχία, δώσαμε σκληρές μάχες για το τσιμέντο στο ΣτΕ. Δώσαμε μάχες στον Βοτανικό. Δείτε πως ήταν και πως είναι. Τι παραλάβαμε. Υποτίθεται ότι εκείνη η περιοχή θα ήταν έτοιμη για να ξεκινήσουν οι εργολάβοι να φτιάχνουν το γήπεδο (του Παναθηναϊκού) και τελικά είχαν φτιαχτεί 8 και 10 μέτρα σε ύψος σημεία με σκουπίδια».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα


Ειδήσεις σήμερα:

Απομόνωση και αμφισβήτηση τρομάζουν τον Κασσελάκη: Σπρώχνει στην έξοδο τη «φρουρά Τσίπρα», αγνοεί τους συμμάχους του

Τρομακτικό βίντεο: Φάλαινα έπεσε σε βάρκα και εκτόξευσε στον αέρα τους ψαράδες

Σκηνικό έντασης στην Κάσο έστησε η Τουρκία - Το παρασκήνιο για τις κινήσεις απεμπλοκής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr