Η χθεσινή νεροποντή που κατέληξε σε χαλάζι στην Φθιώτιδα ήταν αρκετή ετσι ώστε οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δομοκού και κυρίως των δημοτικών διαμερισμάτων Αγίου Γεωργίου και Ξυνιάδος να βλέπουν το βιός τους να καταστρέφεται.
Το χαλάζι που έριξε κατα τις απογευματινές ώρες ήταν αρκετό να μην αφήσει τίποτα στο περασμά του.
Η bwin γι’ ακόμα μια χρονιά ανοίγει την αγκαλιά της σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη συνεχίζοντας έτσι να χαράζει τον δικό της δρόμο προς την κοινωνική συνεισφορά.
Μέσω της πρωτοβουλίας #EQUALESPORTS τα δύο μεγάλα brands προωθούν την ισότητα και τη συμπερίληψη στα esports, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να γίνουν Pro Players.
Δέκα χρόνια πολυτέλειας, δέκα χρόνια αφοσίωσης στην ωρολογοποιία που έχει ποιότητα, καινοτομία και αψεγάδιαστη αισθητική, από μια δυναμική ελληνική εταιρεία που επενδύει στον χρόνο και αναπτύσσεται συνεχώς.