Κρήτη: Μεγάλη φωτιά μετά από τροχαίο στα Χανιά - Εκκενώνονται οι οικισμοί Αγριλές και Λιβάδα

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αγριλές Χανίων. Η πυρκαγιά, που μαίνεται σε εκτεταμένη περιοχή, έχει προκαλέσει την άμεση κινητοποίηση σημαντικών πυροσβεστικών δυνάμεων.

Η φωτιά ξεκίνησε όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο οδηγός βγήκε σώος από το όχημα.

Δείτε βίντεο:






Στις 13:00 χτύπησε το 112 καλώντας όσους βρίσκονται σε Αγριλές και Λιβάδα Χανίων να απομακρνυθούν προς το Ροδοβάνι μέσω επαρχιακής Ροδοβανίου-Παλαιόχωρας.


Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν συνολικά 30 πυροσβέστες, υποστηριζόμενοι από μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 3ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και 10 πυροσβεστικά οχήματα. Επιπλέον, τρία ελικόπτερα επιχειρούν από αέρος, ρίχνοντας συνεχώς νερό στις φλόγες για να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής από όλο το νησί.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν και κάτοικοι της περιοχής, ενώ και υδροφόρες και μηχανήματα έργου του ΟΤΑ συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης, ενισχύοντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
 



Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Τρομακτικό βίντεο: Φάλαινα έπεσε σε βάρκα και εκτόξευσε στον αέρα τους ψαράδες

Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr