Αρκαδία: Απολογείται σήμερα το ζευγάρι για τη δολοφονία του 64χρονου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Ο σύζυγος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και η σύζυγος για απλή συνέργεια – Για δολοφονία χαρακτήρα μιλά ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Απροσδιόριστη παραμένει ακόμη η αιτία θανάτου του 64χρονου που πέθανε στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας μετά από ξυλοδαρμό σε γλέντι βάφτισης κι ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές το ζευγάρι που κατηγορείται για τον θάνατό του.

Η ιατροδικαστική έκθεση κατέληξε χωρίς σαφές συμπέρασμα. Οι απαντήσεις αναμένεται πλέον να προκύψουν από τον συνδυασμό των ευρημάτων της ιατροδικαστικής με αυτά των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής εντόπισε χτυπήματα και τραύματα στο σώμα του 64χρονου χωρίς να μπορεί να πει ότι ήταν θανατηφόρα. Ο 64χρονος έφερε χτυπήματα στη δεξιά πλευρά του σώματος του και συγκεκριμένα στον λαιμό, το κεφάλι, πάνω από το μάτι, αλλά και στον ώμο.



Στον ανακριτή το ζευγάρι

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι αναμένεται ότι θα οδηγηθεί στις αρμόδιες αρχές για να απολογηθεί.

Σε βάρος του 41χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη, ψυχική κατάσταση ενώ σε βάρος της 34χρονης για συνεργεία στην ίδια πράξη.

Από την πλευρά της, η οικογένεια του θύματος ζητά να τεθούν υπό έρευνα κι άλλα άτομα που παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το ζευγάρι κλώτσησε τον 64χρονο τουλάχιστον 3 φορές, μετά από λεκτική παρενόχληση που δέχθηκε η 34χρονη από το θύμα, που προσπάθησε να την πιάσει από τη μέση και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Γεωργακόπουλος ανέφερε σε δήλωσή του ότι ο 64χρονος ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος και καταγγέλλει προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα. Παράλληλα, υποστήριξε ότι συμμέτοχοι στη δολοφονία είναι πολλοί, ανάμεσά τους και όσοι αδιαφόρησαν ενώ ο συγχωριανός τους δεχόταν χτυπήματα.




Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Τρομακτικό βίντεο: Φάλαινα έπεσε σε βάρκα και εκτόξευσε στον αέρα τους ψαράδες

Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr