Δίκη Καραϊβάζ: Κατατέθηκαν βίντεο με έναν εκ των κατηγορουμένων σε βάναυσους ξυλοδαρμούς

Πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε να καταθέσει μάρτυρας για το άλλοθι των κατηγορούμενων ωστόσο όσα ανέφερε προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση καθώς υπήρξαν αναντιστοιχίες

Με τη διαδικασία της ανάγνωσης εγγράφων συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ωστόσο η πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας τάραξε τα νερά καθώς κατέθεσε βίντεο στα οποία διακρίνεται ξεκάθαρα ένας εκ των δύο κατηγορουμένων να ασκεί βία σε τρίτο πρόσωπο.

Πρόκειται για βίντεο τα οποία έχουν αποτελέσει μέρος ποινικής δικογραφίας άλλης υπόθεσης και στα οποία ο κατηγορούμενος προβαίνει σε βάναυσους ξυλοδαρμούς.

Στη μία περίπτωση ο ξυλοδαρμός γίνεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων, η δεύτερη περίπτωση καταγράφηκε σε καφετέρια και η τρίτη σε γραφείο όπου το θύμα που δέχθηκε την επίθεση έχει προταθεί και αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε να καταθέσει μάρτυρας για το άλλοθι των κατηγορούμενων ωστόσο όσα ανέφερε προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση καθώς υπήρξαν αναντιστοιχίες με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του δικηγόρου της οικογένειας του Γιώργου Καραίβάζ, Αντώνη Ξυλουργίδη, ο οποίος ζήτησε τη σύλληψή του.





Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Τρομακτικό βίντεο: Φάλαινα έπεσε σε βάρκα και εκτόξευσε στον αέρα τους ψαράδες

Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr