Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος στο μάτι ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής

Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος στο μάτι ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής

Οι Αρχές προχώρησαν στην άσκηση δίωξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους δύο ταυτοποιημένους δράστες της επίθεσης που εξακολουθούν να κρύβονται

ellinokanados-xr
Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση του Ελληνοκαναδού χρηματιστή, καθώς ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος στο μάτι του. Οι πολλαπλοί τραυματισμοί που υπέστη κατά τη διάρκεια της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες, έχουν προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στην όρασή του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, εκτιμούν ότι η κατάσταση του ματιού του είναι κρίσιμη και απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση για να αποτραπεί η ολική απώλεια της όρασης.

Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους δύο δράστες

Παράλληλα, οι Αρχές προχώρησαν στην άσκηση δίωξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους δύο ταυτοποιημένους δράστες της επίθεσης. Οι δράστες, των οποίων τα στοιχεία παραμένουν απόρρητα, έχουν διαφύγει και αναζητούνται από τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο καταζητούμενοι κρύβονται στα ορεινά του Μυλοποτάμου, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, σε συνεργασία με ειδικές μονάδες, έχουν εντατικοποιήσει τις έρευνες στην περιοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Κλείσιμο
Με την υγεία του Ελληνοκαναδού χρηματιστή να κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, η οικογένεια και οι φίλοι του περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης.Οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες τόσο για τον ίδιο όσο και για την εξέλιξη της υπόθεσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Ρώσος σεφ συνελήφθη στο Παρίσι για συνωμοσία με στόχο την αποσταθεροποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων

Τανιμανίδης: Μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να χτίσει την περιουσία του - Από πού βγάζει το μεγαλύτερο εισόδημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης