Αρκαδία: Από το πρωί απολογείται το ζευγάρι για τη δολοφονία του 64χρονου - Μπορεί να οφείλεται σε παθολογικά αίτια ο θάνατός του

Αρκαδία: Από το πρωί απολογείται το ζευγάρι για τη δολοφονία του 64χρονου - Μπορεί να οφείλεται σε παθολογικά αίτια ο θάνατός του

Κρίσιμες θεωρούνται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στη σορό του θύματος

arkadia
Ενώπιον της Ανακρίτριας Τριπόλεως απολογείται από το πρωί το ζευγάρι που κατηγορείται για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 64χρονου από τον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Σε βάρος του 41χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ σε βάρος της 34χρονης συζύγου του για απλή συνέργεια στην ίδια πράξη.

Και οι δύο υποστηρίζουν πως βρίσκονταν σε άμυνα απέναντι στην επιθετική συμπεριφορά του θύματος το οποίο αρχικά επιτέθηκε ερωτικά στην 34χρονη και στη συνέχεια προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό τους με τη βία με αποτέλεσμα ο 41χρονος να τον πετάξει κάτω και να πιαστούν στα χέρια.

Την ίδια ώρα, νέα δεδομένα για τις συνθήκες θανάτου του 64χρονου φαίνεται πως φέρνει το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής στην οποία υπεβλήθη η σορός του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία θανάτου του 64χρονου είναι απροσδιόριστη και παρόλο που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αυτές θεωρούνται ελαφρές και δεν συνδέονται άμεσα με τον θάνατό του.

Κρίσιμες θεωρούνται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στη σορό του θύματος οι οποίες αναμένεται να ρίξουν «φως» στα ακριβή αίτια θανάτου χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτός να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραπληγικός αθλητής περπάτησε ξανά με εξωσκελετό και μετέφερε την Φλόγα - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος στο μάτι ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής

Τα καλύτερα οικόπεδα που πωλούνται τώρα - Από το Σούνιο και τη Μήλο μέχρι τη Σαντορίνη και το Πόρτο Χέλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης