Σπέτσες: Το γατάκι που σώθηκε, πάει... Αμερική - Τι λέει η τουρίστρια για τον λιμενικό που προσπάθησε να την εμποδίσει να βουτήξει

Η Αμερικανίδα τουρίστρια, νέα κηδεμόνας του γατιού, του έφτιαξε και λογαριασμό στο Instagram

Στην Αμερική ταξιδεύει το γατάκι, το οποίο διασώθηκε από τις Σπέτσες χάρη σε μια τουρίστρια, ενώ αυτό είχε πέσει στο νερό.

Το περιστατικό είχε γίνει viral χάρη σε ένα βίντεο στο Tik Tok, το οποίο έδειχνε την κοπέλα, ονόματι Coco Gozlan, που μένει στις ΗΠΑ να βουτά στη θάλασσα για να σώσει το γατάκι, ενώ όλοι της έλεγαν ότι «δεν είναι ασφαλές λόγω κάποιας βάρκας που πιθανώς να περνούσε».



Το νεαρό κορίτσι όμως, έπεσε με τα ρούχα στο νερό και σε «μισό λεπτό» είχε βγάλει το γατάκι έξω, κερδίζοντας υποστηρικτικά σχόλια για την πράξη της ακόμα και από τη δομή Spetses Care For Animals (SCFA) του νησιού, που επευφημούσε την τουρίστρια για την ηρωική πράξη της.






Το γατάκι πήρε το όνομα Σπέτσι (Spetzy), εμπνευσμένο από το νησί των Σπετσών όπου έμελλε να συναντήσει την οικογένειά του, αφού η Αμερικανίδα δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι ήθελε να το πάρει σπίτι μαζί της.

Σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου, η Σπέτσι έκανε ένα υπερατλαντικό ταξίδι προς το παντοτινό της σπίτι στις ΗΠΑ, το οποίο μπορεί κανείς να μάθει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, @spetzygirl, όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες της. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για να δημοσιοποιήσει την καμπάνια GoFundMe, ο οποίος συνεισφέρει στα έξοδα ανθρώπων που έχουν ζώα συντροφιάς, ειδικά στην Αμερική.

Στη σελίδα της Σπέτσι, η Αμερικανίδα υπερασπίζεται με τον τρόπο της και τον υπάλληλο του Λιμενικού, ο οποίος προσπάθησε να την εμποδίσει να βουτήξει, αλλά η ίδια αναφέρει πως ήταν «ένα νέο γλυκό παιδί» και «δεν ήξερε τι να κάνει», καθώς και ότι οι άνθρωπο δεν χρειάζεται να είναι κακοί μαζί του.



Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραπληγικός αθλητής περπάτησε ξανά με εξωσκελετό και μετέφερε την Φλόγα - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος στο μάτι ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής

Τα καλύτερα οικόπεδα που πωλούνται τώρα - Από το Σούνιο και τη Μήλο μέχρι τη Σαντορίνη και το Πόρτο Χέλι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr