Καταδίωξη στις Αχαρνές, τραυματίστηκε αστυνομικός

Καταδίωξη στις Αχαρνές, τραυματίστηκε αστυνομικός

Συνελήφθη 29χρονος - Ο αστυνομικός μετέβη στο «401» για παροχή πρώτων βοηθειών

katadioksi23
Καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (24/7) στην περιοχή των Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 14.10 όταν ένας 29χρονος προσέγγισε ένα προσωρινά σταθμευμένο όχημα και με χρήση βίας ακινητοποίησε τον οδηγό 55 ετών αφαιρώντας του το τσαντάκι που περιείχε κινητό τηλέφωνο και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Δεν πρόλαβε όμως να πάει μακριά καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς στη συμβολή των Ικτίνου και Αλεβίζου στις Αχαρναί. Σε σήμα των αστυνομικών για να το ελέγξουν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Επί της οδού Αγ. Λουκά στο Ηράκλειο, το όχημα συγκρούστηκε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και ο οδηγός τράπηκε σε φυγή πεζός.

Λίγα μέτρα παρακάτω ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και κατά την σύλληψη του, αντιστάθηκε σθεναρά, τραυματίζοντας ελαφρά στο δεξί χέρι έναν ειδικό φρουρό. Τελικά ο 29χρονος συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός μετέβη στο «401» για παροχή πρώτων βοηθειών.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης