Αρκαδία: Μάρτυρας εμπλέκει άμεσα στον θάνατο του 64χρονου τη σύζυγο του δράστη - «Κλώτσησε κι αυτή το θύμα»

Αρκαδία: Μάρτυρας εμπλέκει άμεσα στον θάνατο του 64χρονου τη σύζυγο του δράστη - «Κλώτσησε κι αυτή το θύμα»

Ο μάρτυρας αναφέρει ότι τη στιγμή που το ζευγάρι έμπαινε στο αυτοκίνητο, ο 64χρονος έβγαζε αφρούς από το στόμα – Προφυλακιστέος ο 41χρονος σύζυγος, ελεύθερη με όρους η 34χρονη που υποστήριξαν ότι βρίσκονταν σε άμυνα

arkadia1
Προφυλακιστέος κρίθηκε αργά τη νύχτα ο 41χρονος που κατηγορείται για το φονικό ξυλοδαρμό του 64χρονου από τον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας μετά από μια μαραθώνια απολογία ενώπιον της Ανακρίτριας Τριπόλεως.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε όσα είχε καταθέσει στην Αστυνομία μετά το μοιραίο καβγά τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ότι δηλαδή, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρέθηκαν σε κατάσταση άμυνας απέναντι στην επιθετική συμπεριφορά του θύματος το οποίο αρχικά επιτέθηκε ερωτικά στην 34χρονη και στη συνέχεια αποπειράθηκε να μπει στο αυτοκίνητό τους με τη βία με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Η 34χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απλής συνέργειας σε Ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αυτόπτης μάρτυρας εμπλέκει και τη σύζυγο

Κλείσιμο
Ωστόσο, μαρτυρίες από τη νύχτα της συμπλοκής την εμπλέκουν άμεσα στο φονικό καβγά παρόλο που το ζευγάρι υποστηρίζει πως μόνο ο 41χρονος κλώτσησε τον 64χρονο αφήνοντάς τον αναίσθητο στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στα χέρια τους κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα του ξυλοδαρμού ο οποίος αναφέρει ότι το θύμα-πέρα από τον 41χρονο-δέχθηκε κλωτσιές και από την 34χρονη σύζυγό του.

Ο μάρτυρας περιγράφει με λεπτομέρειες τα χτυπήματα που κατάφερε ο κατηγορούμενος στο κεφάλι του 64χρονου αλλά και τις κλωτσιές που έριξε η 34χρονη στο θύμα ενώ αυτός ήταν πεσμένος στο δρόμο.

«Τότε άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού, χωρίς να δω αν την άνοιξε ο Μ.(θύμα) ή ο άλλος άνδρας, και ο συνοδηγός βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει δυνατά: “τη γυναίκα μου ρε; Τη γυναίκα μου;”.

Εκεί, άρχισαν να σπρώχνονται και πιάστηκαν στα χέρια και οι δύο με κεφαλοκλείδωμα ο ένας στον άλλον και πέσανε μαζί στο δρόμο, 2-3 μακριά από το αμάξι.

Λίγο πριν φτάσουμε εκεί, ο άνδρας που μετά άκουσα ότι λέγεται Κ., σηκώθηκε και κλώτσησε σίγουρα τρεις φορές τον Μ.(θύμα) στο κεφάλι.

«Κλώτσησε κι αυτή το θύμα»

Ο Μ. (θύμα) ήταν πεσμένος κάτω και δεν κουνιόταν, δεν αντιδρούσε καθόλου. Εκείνη τη στιγμή είδα την Ν.(34χρονη), που είχε βγει και αυτή από το αμάξι, να κλωτσάει και αυτή τον Μ.(θύμα) δύο με τρεις φορές, χωρίς, όμως, να δω σε ποιο σημείο του σώματός του.

Πάντως, ο άνδρας της τον κλώτσησε 100% στο κεφάλι του», περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος επισημαίνει ότι το θύμα έβγαζε αφρούς από το στόμα του την ώρα που το ζευγάρι έμπαινε στο αμάξι του και εξαφανιζόταν.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία εφόσον επιβεβαιωθεί και από άλλες καταθέσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αναβάθμιση της κατηγορίας σε βάρος της 34χρονης η οποία μέχρι στιγμής θεωρείται συνεργός του 41χρονου κατηγορούμενου.



Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης