Το coffee brand που στηρίζει την Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Το coffee brand που στηρίζει την Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Η KAFEA TERRA και ο καφές Dimello στηρίζουν την αθλήτρια κολύμβησης ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη στιγμή του αγώνα και να πραγματοποιήσει το όνειρο της

kaffea_HD1

Sponsored Content

Η ανυποχώρητη θέληση και η βαθιά πίστη στο μέλλον που οραματίζεται κάθε άνθρωπος είναι το πιο ισχυρό όπλο στη φαρέτρα του, αυτό που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να στοχεύσει ακόμα πιο ψηλά. Αυτή η ανάγκη πολλαπλασιάζεται όταν μιλάμε για αθλητές, καθώς χρειάζονται ένα αποτελεσματικό υποστηρικτικό δίκτυο που θα συμβάλλει καταλυτικά στο να αφοσιωθούν αποκλειστικά στον στόχο τους. Οι αθλητές ΑμεΑ δεν αποτελούν εξαίρεση. Αντίθετα, έχουν να καταβάλουν πολύ μεγαλύτερο κόπο για να υπερνικήσουν όλες τις δυσκολίες μέχρι τον τερματισμό, κερδίζοντας με την προσπάθειά τους τον σεβασμό όχι μόνο του κόσμου, αλλά και εταιρειών που θέλουν να τους υποστηρίξουν με όλα τα μέσα και να προάγουν με αυτό τον τρόπο τις αξίες της συμπερίληψης και του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Παράδειγμα προς αυτόν τον δρόμο δίνει η Kafea Terra Food & Drinks A.E.B.E., 100% ελληνική εμπορική και βιομηχανική εταιρεία στον τομέα επεξεργασίας και τυποποίησης καφέ, η οποία εστιάζει στη δύναμη της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, η εταιρεία ενισχύει το ελληνικό ταλέντο, προάγοντας την αριστεία και στο ελληνικό αθλητικό πνεύμα.

1753

Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης γίνεται συνοδοιπόρος της Παραολυμπιονίκης κολυμβήτριας, Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, αποδεικνύοντας πως η συνεργασία και η υποστήριξη μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Πρόκειται για μια γυναίκα με ατσάλινη θέληση και πολλές διακρίσεις, η οποία προετοιμάζεται εντατικά για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, καθώς πήρε την πολυπόθητη πρόκριση. Η δύναμη ψυχής, η αποφασιστικότητα και η στοχοπροσήλωση της Αλεξάνδρας γίνονται, έτσι, πηγή έμπνευσης για την εταιρεία.

Η αθλήτρια έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, ωστόσο αυτό όχι μόνο δεν την απέτρεψε από το να στοχεύει ψηλά αλλά έγινε η κινητήριος δύναμη, ο λόγος που αγωνίζεται καθημερινά για να αποδείξει ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η ίδια, άλλωστε κάνει εδώ και χρόνια σταθερά βήματα προς την κορυφή, παρακινούμενη από την αγάπη της για την κολύμβηση. Μάλιστα, όπως λέει: «Κάθε αγώνας είναι μια ευκαιρία να δείξω την αφοσίωση και το πάθος που με καθοδηγούν».

7744

Αυτό το ψυχικό απόθεμα της Αλεξάνδρας ενώνεται με τη γενικότερη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας για ποιότητα, αφοσίωση και σε μια ισχυρή σύμπραξη ενάντια σε κάθε αντιξοότητα. Η KAFEA TERRA με παραγωγική της αιχμή το brand Dimello, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά και την επιμονή που απαιτείται για την επίτευξη υψηλών στόχων, ενισχύει την αθλήτρια με όλα τα διαθέσιμα μέσα που θα την βοηθήσουν να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη στιγμή του αγώνα, επιτρέποντάς της να συναγωνιστεί στο ανώτερο δυνατό επίπεδο τους συναθλητές της με την προοπτική να ανέβει στο βάθρο.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη του αθλητισμού και της κοινωνίας εν γένει. Η KAFEA TERRA αποτελεί πρότυπο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και την αθλητική αριστεία. Μέσω της υποστήριξης της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου προάγει τις αξίες της συμπερίληψης και της κοινωνικής αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας ότι η επιχειρηματική επιτυχία μπορεί και πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη κοινωνική δράση, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας.

still-1

Η Kafea Terra Food and Drinks AEBE, αποτελεί μια αμιγώς ελληνική βιομηχανική εταιρεία στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας καφέ. Με αφετηρία το 1988, ως αποκλειστικός διανομέας του καφέ illy, συστήνει τον espresso στην ελληνική αγορά και αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο του καφέ με την διάδοση της συνταγής Freddo. Στη συνέχεια δημιουργεί μία υπερσύγχρονη εργοστασιακή μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης καφέ στη ΒΙ.ΠΕ. Παιανίας, όπου αναπτύσσεται ο καφές Dimello, που αποτελεί την παραγωγική αιχμή της.

Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη χαρτοφυλακίου προϊόντων υψηλής ποιότητας πετυχαίνοντας πλατιά διείσδυση και απήχηση στους τομείς Ho.Re.Ca, Office & Retail στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι περισσότεροι από 200 εργαζόμενοί της, φροντίζουν καθημερινά να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτόμου βιομηχανικής επιχείρησης, με εξωστρέφεια και υπευθυνότητα. Η εταιρεία εστιάζει στη βιωσιμότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη, γεγονός που αντανακλάται στην επιτυχημένη προσπάθειά της να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη αξία για τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τις κοινότητες και την κοινωνία γενικότερα, γεγονός που αποδεικνύεται από την κατάκτηση για Τρίτη συνεχή χρονιά της πιστοποίησης Great Place to Work® στην Ελλάδα.

03__Alexandra_Stamatopoulou-KAFEA_TERRA

Ωστόσο, το μέλλον χτίζεται με όνειρα και με πράξεις. Ενισχύοντας την αθλήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η KAFEA TERRA αποδεικνύει ότι οι αξίες της αφοσίωσης, της συνεργασίας και της συμπερίληψης είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται κάθε σημαντική νίκη, είτε στην πισίνα, είτε στον επιχειρηματικό στίβο. Και αυτό είναι μόνο η αρχή μιας πορείας γεμάτης επιτυχίες και νέες κορυφές για κατάκτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης