Ανατροπή στην υπόθεση στη Βοιωτία: Είπε ψέματα η 32χρονη για τον βιασμό και συνελήφθη

Είχε προηγηθεί η άρνησή της να εξεταστεί αν και της επιδόθηκε παραγγελία για κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού στη Λιβαδειά, αφού όπως παραδέχθηκε η 32χρονη στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα,παρουσία ψυχολόγου, είπε ψέματα ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες, για τους οποίους είχε ισχυριστεί ότι την απήγαγαν. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη στη συνέχεια. 

Είχε προηγηθεί η άρνησή της να εξεταστεί αν και της επιδόθηκε παραγγελία για κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση.

Το χρονικό της καταγγελίας

Σε καταγγελία προχώρησε το πρωί της Τετάρτης η 32χρονη γυναίκα καταθέτοντας στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες.

Ειδικότερα, όπως είχε υποστηρίξει η 32χρονη, όλα συνέβησαν στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης όταν μετέβη με τη μοτοσυκλέτα της στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου κατόπιν προσυνεννοημένου ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της στο Tik Tok.

Κάποια στιγμή και ενώ δεν κατέστη δυνατό να συναντηθεί με τον άνδρα αυτόν, τη στιγμή που βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες - όπως ισχυρίστηκε η νεαρή γυναίκα - επιβαίνοντες σε ένα μαύρο αυτοκίνητο εξήλθαν ξαφνικά του οχήματος και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο αυτοκίνητο.

Κατόπιν, αφού την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, υποστήριξε στη συνέχεια, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε συνουσία με την χρήση σωματικής βίας λέγοντας της «μην μιλάς θα σε σκοτώσουμε».

Συγκεκριμένα, αφού την τοποθέτησαν σκυφτή - όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα - στο καπό του οχήματος οι τρεις εξ αυτών την κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Εν συνεχεία οι δράστες αφού την τοποθέτησαν, όπως κατήγγειλε, εκ νέου εντός του οχήματος την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την παθούσα να διαφεύγει πεζή.

Κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη, ο οποίος ήρθε σε συνουσία μαζί της, σύμφωνα με την αρχική κατάθεση της γυναίκας.

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr