Οι τουρίστες στη Σκιάθο συνεχίζουν την επικίνδυνη συνήθεια - Κάθονται πίσω από τα αεροπλάνα ενώ η τουρμπίνα παίρνει μπρος

Οι Αρχές έχουν απαγορεύσει την κίνηση αυτή, όμως τουρίστες εξακολουθούν να το αγνοούν - Δείτε βίντεο

Δεν έχει τέλος η κακή συνήθεια για τους τουρίστες στη Σκιάθο, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις των Αρχών. Οι επισκέπτες του νησιού εξακολουθούν να καταγράφουν σε απόσταση αναπνοής τα αεροπλάνα που απογειώνονται και προσγειώνονται από το αεροδρόμιο που βρίσκεται μια ανάσα από την παραλία της περιοχής.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, τουρίστες στέκονται ακριβώς πίσω από την ουρά αεροπλάνου, στην άκρη του διαδρόμου του αεροδρομίου την ώρα της απογείωσής του, με αποτέλεσμα να δουν, να νιώσουν, να βιώσουν τη δύναμη της ώθησης από την τουρμπίνα.


Μόλις το αεροπλάνο βάζει μπροστά τις μηχανές για να ξεκινήσει την απογείωση, ο αέρας που βγαίνει από τις τουρμπίνες παρασέρνει ορισμένους ενώ άλλοι εκτινάσσονται στην απέναντι πλευρά. Πρόκειται για κάτι πραγματικά επικίνδυνο, το οποίο έχουν απαγορεύσει οι αρχές αλλά οι τουρίστες συνεχίζουν να κάνουν.


Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr