Νατάσα Πετρούλια: Ποια είναι η συνεργάτις του Άδωνι Γεωργιάδη που δέχτηκε bullying από τον Παύλο Πολάκη

Νατάσα Πετρούλια: Ποια είναι η συνεργάτις του Άδωνι Γεωργιάδη που δέχτηκε bullying από τον Παύλο Πολάκη

Η Νατάσα Πετρούλια είναι δικηγόρος και εργάζεται ως νομική σύμβουλος του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη - Ως δικηγόρος Αθηνών έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων εμπορικού, αστικού, εργατικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου

petroulia-natasa-1
Η Νατάσσα Πετρούλια, νομική σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη, έγινε χωρίς να το θέλει το πρόσωπο της ημέρας μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο -πρώην πλέον- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάυλος Πολάκης την ώρα της συνεδρίασης της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η Νατάσα Πετρούλια, νομική σύμβουλος του υπουργού Υγείας, βρισκόταν στην αίθουσα όταν ο κ. Πολάκης της είπε: «Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, έχετε ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Μην το κάνετε αυτό, το έχετε ξανακάνει και είναι εκνευριστικό».

Την κυρία Πετρούλια υπερασπίστηκε αμέσως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, βάζοντας τα κλάματα και ζητώντας της συγγνώμη. Ακολούθησε κυκεώνας εξελίξεων με τον Παύλο Πολάκη να διαγράφεται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, να ζητά να μιλήσει στην ολομέλεια χωρίς να του δίνεται ο λόγος και εν τέλει να επιχειρεί να συμμετάσχει στην συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, κάτι που δεν του επέτρεψε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό:
Βουλή: Bullying του Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη
Κλείσιμο
Η Νατάσσα Πετρούλια έχει γεννηθεί στη Σίταινα Κυνουρίας και έχει αναλάβει τη θέση της νομικής συμβούλου του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ήταν νομική του σύμβουλος και κατά τη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης. Με βάση το βιογραφικό της η Νατάσσα Πετρούλια είναι Δικηγόρος – Ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και είναι μέλος του ΔΣΑ.

natasa-petroulia__1_


Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Αγγλία και έχει συνεργαστεί σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Ως Δικηγόρος Αθηνών έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων εμπορικού, αστικού, εργατικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου.

Η Νατάσα Πετρούλια είναι εκείνη που δημιούργησε το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών το οποίο αποτέλεσε και προσωπικό της αρχείο για άρθρα τοποθετήσεις κείμενα που είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

6182661


Υπήρξε αιρετό μέλος επί σειρά ετών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εγκληματολογίας και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων.

natasa-petroulia__2_


Είναι πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει Μάστερ (LLM) διετούς φοίτησης στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διεξαγόμενο διαπανεπιστημιακά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και απόφοιτος Τμήματος Ιστορίας Τέχνης Σχολής Αθηνών (διετούς φοίτηση) και απόφοιτος Σχολής Θεάτρου και Ορθοφωνίας (διετούς φοίτηση).

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Αυτές είναι οι σχολές με την υψηλότερη βάση - Πτώση σε σχέση με πέρυσι στις πιο περιζήτητες

Αμετανόητος ο Πολάκης: Η Λινού να ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της, όχι για μένα - Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι - Βίντεο

Κύπρος: Πολωνοί γύρισαν βίντεο πορνό στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης