Βοιωτία: Δύο αρνήσεις και μία αντίφαση οδήγησαν στη σύλληψη της 32χρονης που κατήγγειλε ψεύτικο βιασμό

Η 32χρονη κατήγγειλε την αρπαγή της από τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένα τη βίασε – Πώς κατέληξε να ομολογήσει ότι όσα κατήγγειλε ήταν ψευδή

Σε δύο αρνήσεις και μία αντίφαση υπέπεσε η 32χρονη που ομολόγησε, υποκύπτοντας στις ερωτήσεις του ψυχολόγου, ότι ουδέποτε έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού στην Αντίκυρα.

Η κοπέλα είπε «όχι» σε εξέταση από ιατροδικαστή και «όχι» σε εξέταση από ψυχολόγο, ενώ οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε προκάλεσαν προβληματισμό στις Αρχές.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης (24.07.2024), όταν η 32χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλε την αρπαγή της από τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο. Όπως είπε, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία κοντά στην παραλία των Αγίων Ισιδώρων, όπου ένας εξ αυτών τη βίασε.

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο είχε μεταβεί στην περιοχή, υποστήριξε πως θα συναντούσε ένα άτομο το οποίο είχε γνωρίσει στο TikTok.


Πώς κατάλαβαν ότι η 32χρονη έλεγε ψέματα

Η καταγγελία σήμανε συναγερμό στο Τμήμα Ασφαλείας Βοιωτίας, που ξεκίνησε έρευνα στην έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου των φερόμενων ως δραστών.

Παράλληλα και σε εφαρμογή των όσων προβλέπεται, ζήτησαν από την 32χρονη να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να τεκμηριωθεί και επιστημονικά ο βιασμός της. Από την πρώτη στιγμή και για άγνωστο λόγο, η 32χρονη αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, της ζητήθηκε να περιγράψει με λεπτομέρεια το δρομολόγιο που έκαναν οι δράστες με την ίδια στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα έπεφτε σε αντιφάσεις. Κάθε φορά έδινε και διαφορετική εκδοχή, προκαλώντας συσκότιση.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τα κενά στην κατάθεσή της, κάλεσαν την 32χρονη να εξεταστεί από ψυχολόγο. Όπως και με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα αρνήθηκε και αυτή την εξέταση. Τότε οι αστυνομικοί ζήτησαν την παρέμβαση εισαγγελέα, που έδωσε εντολή να εξεταστεί άμεσα από ψυχολόγο. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής της και υπό το βάρος των ερωτήσεων, η γυναίκα ομολόγησε ότι ουδέποτε έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού, αλλά έπλασε την ιστορία από το μυαλό της.


Να σημειωθεί ότι η γυναίκα, μετά τον δήθεν βιασμό της πήγε μόνη της στο Τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλε το δήθεν περιστατικό, αντί να καλέσει άμεσα το 100. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διαζευγμένη, ενώ την επιμέλεια του παιδιού της έχει ο πρώην σύζυγός της.



Ειδήσεις σήμερα:

Παρέλυσε το σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία - Σαμποτάζ στα τρένα, ανήμερα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Με... αγάπη από τον Κασσελάκη εκτός KO o Πολάκης αλλά εντός ΣΥΡΙΖΑ - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr