Η επένδυση που εξασφαλίζει το μέλλον μας

Η επένδυση που εξασφαλίζει το μέλλον μας

Όπως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, όπως οι επιδιώξεις και τα σχέδια του για το μέλλον είναι διαφορετικά, έτσι και η Generali σχεδιάζει και προσφέρει ευέλικτα, ανθρωποκεντρικά και εξατομικευμένα προϊόντα, που σέβονται τη μοναδικότητα του καθενός και βλέπουν μακριά.

generaliHD1

Sponsored Content

Όλοι ονειρευόμαστε και προσβλέπουμε σε ένα καλύτερο αύριο, προσωπικό, επαγγελματικό, κοινωνικό. Θέλουμε να έχουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα δίπλα μας, να προχωράμε και να εξελισσόμαστε μαζί τους. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα μέλλον με περισσότερα αγαθά για εμάς και για την οικογένειά μας. Με πιο ευοίωνες προοπτικές, με περισσότερες εξασφαλίσεις. Για τα χρόνια που θα είμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία, που θα οδεύουμε προς τη σύνταξη (ή και λίγο πιο μετά), που θα καμαρώνουμε τα παιδιά μας να προοδεύουν. Θέλουμε σιγουριά, ασφάλεια και ένα ξεκάθαρο πλάνο, κάτι που μόνο μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να μας προσφέρει σε βάθος χρόνου. Γιατί τα όνειρα όχι μόνο δεν σταματούν στη μέση ηλικία, αλλά γίνονται και πιο ξεκάθαρα όσο ωριμάζουμε. Είναι εκείνη η στιγμή που ξέρουμε τι θέλουμε και πώς να το αποκτήσουμε.

Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από το Maximizer, το αποταμιευτικό και επενδυτικό πρόγραμμα της ασφαλιστικής εταιρεία Generali που μπορεί να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε εκείνα τα μικρά όνειρα που έχουν τεράστια σημασία για μας. Αλλά και τα πιο μεγάλα. Το εν λόγω πρόγραμμα αποδεικνύει από μόνο του ότι ασφαλιστική εταιρεία δεν σημαίνει μόνο καλύψεις και ασπίδα προστασίας σε κάτι απροσδόκητο που μπορεί να αναστατώσει τη ζωή μας (λ.χ. πρόβλημα υγείας). Είναι και ένα στήριγμα για να ανθίσουμε και να δούμε τις προσπάθειές μας να καρποφορούν αλλά και τους κόπους μας να αποδίδουν.

Αποταμιευτικό - Επενδυτικό Πρόγραμμα που σου δίνει περισσότερα | Generali Ασφαλιστική

Πώς λειτουργεί
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των χρημάτων σας, με ελάχιστη διάρκεια τα 10 έτη. Είναι σχεδιασμένο για τις σύγχρονες αποταμιευτικές ανάγκες και αξιοποιεί τόσο την αποταμίευση όσο και την επένδυση. Από τη μία εξελίσσεται σε ένα σταθερό αποταμιευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στις ανάγκες σας και από την άλλη σε ελκυστικές επενδυτικές επιλογές σε συνεργασία με μεγάλα funds, με τη μέγιστη δυνατή εγγύηση και αξιοπιστία. Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι η είσοδος σε αυτό γίνεται με ένα ποσό που όλοι μπορούμε να συγκεντρώσουμε και ανέρχεται σε μόλις 500 ευρώ τον χρόνο.

Το Maximizer μπορεί να δώσει ώθηση στα μελλοντικά σχέδια κάθε ανθρώπου, καθώς προσαρμόζεται στις ανάγκες και στο προφίλ του. Η ευελιξία του είναι βασικό προσόν, κάτι που σημαίνει ότι αν μια περίοδο έχετε περισσότερα κεφάλαια διαθέσιμα, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις επενδύσεις σας. Προσθέστε σε αυτά την πρόσβαση σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χρηματαγορές, τη δυνατότητα επένδυσης σε επιλεγμένα funds της Triton ΑΕΔΑΚ και σε funds βιώσιμων επενδυτικών επιλογών (ESG) της Generali Investments, το χαμηλό ρίσκο, τη δυνατότητα αλλαγής της επενδυτικής επιλογής έως και 4 φορές ετησίως, αλλά και τη μακρόχρονη τεχνογνωσία που η Generali προσφέρει, και έχετε μια καλή και πλήρη εικόνα της πρότασης. Πέρα, όμως, από την επενδυτική πτυχή, το πρόγραμμα αποδίδει στη λήξη του ως το επιστέγασμα μιας συνεπούς πορείας αποταμίευσης, μπορεί να μετατραπεί σε σύνταξη (το κεφάλαιο) και την ίδια στιγμή προσφέρει πρόσθετες ασφαλιστικές καλύψεις που προστατεύουν την αποταμίευση από έκτακτα γεγονότα.

125658167_m_normal_none

Η σημασία του ασφαλιστικού συμβούλου
Εδώ, όμως, πρέπει να ειπωθεί πώς όταν μιλάμε για τέτοια προγράμματα, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι εξίσου καθοριστικός με τα χαρακτηριστικά του. Δεν συμμετέχεις απλώς σε ένα πρόγραμμα, δεν λες «ναι» σε ένα αποταμιευτικό και επενδυτικό προϊόν. Διότι η συνεργασία με την Generali είναι πάνω από όλα ανθρώπινη διάδραση και κτίσιμο σχέσης με συναισθηματικό πρόσημο. Ο ρόλος του εξειδικευμένου συμβούλου είναι εδώ καταλυτικός. Ο ασφαλιστής μας, με την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και την ανθρωπιά του, θα καταλάβει τις ανάγκες του πελάτη και δυνητικού επενδυτή και θα του προτείνει πράγματα που όντως τον εξυπηρετούν και τον συμφέρουν. Πρώτα κτίζονται οι σχέσεις και όλα τα άλλα ακολουθούν. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Generali είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή για να σε καθοδηγεί στις σωστές ασφαλιστικές λύσεις για σένα και τις ανάγκες σου, για να σου προτείνει και να σου δείχνει τις ευκαιρίες και τις προοπτικές. Πίσω από κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα Generali, άλλωστε, υπάρχει ένας από τους 3.500 συμβούλους έτοιμος να συνδράμει, να κάνει τη διαφορά για τον πελάτη του και να τον βοηθήσει να οραματιστεί το μέλλον. Είναι αυτή η ανυπόκριτη προσωπική σχέση που απολαμβάνεις στην Generali, η οποία σε κερδίζει αβίαστα και σου επιτρέπει να πιάσεις τους στόχους σου, τώρα και στο μέλλον.

1200x628_Maximizer2

Αυτό, άλλωστε, δεν θέλουμε από μια μοντέρνα ασφαλιστική εταιρεία; Να μην μιλάει απλώς για καλύψεις, να μην τρέφει ελπίδες ή να καλλιεργεί προσδοκίες. Αλλά, να εστιάζει στα θετικά, να έχει ορίζοντες και ευρύ πνεύμα, να νιώθει και να αισθάνεται σαν άνθρωπος προς άνθρωπο.

Αυτό είναι το Maximizer. Μια πυξίδα για το μέλλον, κάτι πολύ παραπάνω από τη δημιουργία κεφαλαίου για την κάλυψη μελλοντικών προσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών αναγκών. Γιατί πραγματικά αυτό είναι το αποταμιευτικό πρόγραμμα που σου δίνει πολλά περισσότερα και για αυτό η Generali είναι πολλά παραπάνω από μία ασφαλιστική εταιρεία.

Μάθε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης