Ανείπωτη τραγωδία στη Μεσσηνία - Ένα βρέφος 12 μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι στους 4 νεκρούς του τροχαίου

Νταλίκα βγήκε εκτός πορείας στην Πύργου - Κυπαρισσίας και συνέθλιψε αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα - Νεκρός ο 38χρονος πατέρας του βρέφους και ένας 50χρονος που βρισκόταν στο ίδιο όχημα με τη 13χρονη - Τραυματίστηκε ένας 6χρονος, διασωληνωμένος ένας 25χρονος

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας, όταν το σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε μια νταλίκα, έκοψε το νήμα της ζωής σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ τους ένα βρέφος 12 μηνών και ένα κοριτσάκι 13 ετών, που βρίσκονταν σε ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που κινούνταν στο ρεύμα προς Κυπαρισσία, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο, μπαίνοντας σε ευθεία, μετά από μια «δύσκολη» στροφή, το όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο.





Μάλιστα, το βαρύ όχημα έλιωσε κυριολεκτικά δύο από τα ΙΧ, που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές και να χρειάζεται η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα για τον απεγκλώβισμό των θυμάτων.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με την νταλίκα, επέβαινε μια οικογένεια που μένει στο εξωτερικό και είχαν ταξιδέψει στο Ναύπλιο για να δουν τους συγγενείς τους και να κάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο. Από αυτό ανασύρθηκαν νεκροί ο 38χρονος πατέρας και η μόλις 12 μηνών κόρη του, και τραυματίες η 38χρονη μητέρα και ο περίπου 6 ετών γιος τους, ο οποίος μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.



Από το δεύτερο ΙΧ, το οποίο σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό, το οποίο είχε «διπλώσει» στο οδόστρωμα, ανασύρθηκαν νεκροί ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, ένα 13χρονο κορίτσι και μια 60χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά.

Τραυματιες είναι, επίσης, ένας 25χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Καλαμάτα, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 61χρονος, που νοσηλεύονται αμφότεροι στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.



Η Εθνική Οδός Πύργου - Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά αντίστοιχα περιστατικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Το υπουργείο Άμυνας απαντά στην Τουρκία: Δεν δείξαμε «σεβασμό» και δεν θα δείξουμε σε παράνομες ενέργειες στην ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου

Πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας: Νταλίκα παρέσυρε τρία ΙΧ

Πολάκης κατά Κασσελάκη: Δεν φτάνουν οι αγάπες, θα έκανα ξανά τα ίδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr