Νέες καταθέσεις για τον προπονητή της ενόργανης που καταγγέλθηκε από πρωταθλήτρια για απόπειρα βιασμού

Νέες καταθέσεις για τον προπονητή της ενόργανης που καταγγέλθηκε από πρωταθλήτρια για απόπειρα βιασμού

Η αθλήτρια, που σήμερα είναι 26 ετών, περιέγραψε στη μήνυσή περιστατικά που συνέβησαν την περίοδο 2017-2018 αλλά και το 2012, όταν εκείνη ήταν ανήλικη

enorgani_xr
Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του γνωστού προπονητή που καταγγέλθηκε από πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απόπειρα βιασμού.

Η αθλήτρια, που σήμερα είναι 26 ετών, περιέγραψε στη μήνυσή περιστατικά που συνέβησαν την περίοδο 2017-2018 αλλά και περιστατικά που έλαβαν χώρα το 2012, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Ειδικότερα περιέγραψε ότι ο τότε προπονητής της αρχικά ξάπλωσε από πάνω της ενώ εκείνη ήταν γυμνή. Ανακαλώντας όσα πέρασε στα χέρια του ανθρώπου που την προπονούσε, φέρεται να είπε ότι εκείνος τη ρωτούσε «αν νιώθει κάτι».

Κατά την ίδια περιγραφή, η τότε αθλήτρια της ενόργανης κρατούσε σφιχτά κλειστά τα πόδια της και του είπε ότι δεν θέλει.

Κλείσιμο
Η καταγγελία της προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις με τους αστυνομικούς να ζητούν από την κοπέλα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ενώ κατάθεση προς επίρρωση των λεγομένων της πρόκειται να δώσουν και δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που προέρχονται από το περιβάλλον της.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει γυρίσει πίσω στο Τμήμα Παλαιού Φαλήρου με πληροφορίες να αναφέρουν πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πιθανό και νέα άτομα να κινηθούν εναντίον του προπονητή.

Η γυναίκα ήταν μέλος της εθνικής ομάδας και με τον εν λόγω προπονητή, ο οποίος είναι γνωστός στον χώρο, προπονούνταν στην Αθήνα.



Ειδήσεις σήμερα:

Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Μεσσηνία - 4 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

«Ανακωχή» προς το παρόν για Γεωργιάδη και ιδιώτες γιατρούς, το σχέδιο για να λυθεί το ζήτημα με τις εφημερίες στο ΕΣΥ


Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή Πολάκη: Τα στρατόπεδα, τα σενάρια και το Συνέδριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης