Σπύρος Καπράλος: Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη στο τηλεοπτικό πλάνο στην τελετή έναρξης

Σπύρος Καπράλος: Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη στο τηλεοπτικό πλάνο στην τελετή έναρξης

«Ήταν μια τελετή διαφορετική τελετή έναρξης από τις άλλες», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

kapralos
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, εξέφρασε την ενόχλησή του για την τηλεοπτική κάλυψη της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που έγινε, το βράδυ της Παρασκευής, στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Σπύρος Καπράλος ανέφερε: «Η Σελίν Ντιόν έδωσε το μεγάλο μήνυμα σε όλους. Δίνουμε μάχες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και ξεχάστηκαν ίσως κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ήταν μια τελετή διαφορετική από τις άλλες».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους. Έχασε το πλάνο ο σκηνοθέτης. Είναι κρίμα. Ο Γιάννης και η Αντιγόνη έχουν δείξει πάρα πολλά και ήταν σημαντική και συμβολική η επιλογή τους ως σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής. Δεν πειράζει, όμως, γιατί οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κουνούσαν με χαρά τις σημαίες. Οι επιτυχίες έρχονται».

Χιλιάδες αθλητές σε 85 βάρκες ξεκίνησαν την παρέλαση των 6 χιλιομέτρων στον ποταμό Σηκουάνα περνώντας μέσα από πίδακες νερού. Σύμφωνα με το ολυμπιακό πρωτόκολλο, η πρώτη βάρκα μετέφερε αθλητές από την Ελλάδα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Στη συνέχεια, ακολούθησε η Ολυμπιακή Ομάδα των Προσφύγων αθλητών και, έπειτα, τα άλλα έθνη με βάση το γαλλικό αλφάβητο.

Κλείσιμο
Μάλιστα, δεύτερη από το τέλος παρουσιάστηκε η Αυστραλία ως διοργανώτρια χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2032 στο Μπρισμπέιν, ακολουθούμενη από τις ΗΠΑ μιας και το Λος Άντζελες θα πάρει τη σκυτάλη από το Παρίσι για την επόμενη διοργάνωση. Η παρέλαση των 206 ομάδων έκλεισε, φυσικά, με την οικοδέσποινα Γαλλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος στα Καλύβια Ηλείας για τον 44χρονο στρατιωτικό και τη 12χρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο αστυνομικός που προσπάθησε να λάβει αναρρωτική με ψευδείς γνωματεύσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μητσοτάκης είδε Πετρούνια - Κάποια αισθητικά δεν μας άρεσαν πολύ, είπε για την τελετή έναρξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης