Η αμερικανίδα που έσωσε την γατούλα από πνιγμό στις Σπέτσες εξηγεί ότι ήταν μονόδρομος η υιοθέτηση της

Η αμερικανίδα που έσωσε την γατούλα από πνιγμό στις Σπέτσες εξηγεί ότι ήταν μονόδρομος η υιοθέτηση της

Η μικρή Spetzy έχει πλέον την δικιά της σελίδα στο instagram και έχει περισσότερους από 29 χιλιάδες ακολούθους

arthrou-gataki-spetses
Το αμερικανικό όνειρο ζει το γατάκι που σώθηκε από νεαρή τουρίστρια στις Σπέτσες. Η ίδια μόλις εντόπισε ότι το μικροσκοπικό γατί πνιγόταν στην θάλασσα, χωρίς δεύτερη σκέψη, βούτηξε στο λιμάνι του νησιού με τα ρούχα τους ώστε να το σώσει. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Κόκο Γκόζλιν αναφέρει χαρακτηριστικά πως η μικρή Σπέτζι, όπως την ονομάτισε, στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού όταν ολοκλήρωσε τις διακοπές της πήρε μαζί το μικρό γατί στις ΗΠΑ για να βρει το παντοτινό του σπίτι.

«Ξαφνικά είδα κάτι στο νερό και σκέφτηκα ότι ήταν κάποιο ψάρι αλλά πήγα πιο κοντά και κατάλαβα ότι ήταν γάτα. Ήταν σαν να στριφογυρνούσε στο νερό και πνιγόταν . Εννοώ ότι ήταν φρικτό. Άρχισα να λέω "Θεέ μου, είναι μια γάτα που πνίγεται". Το ένστικτό μου, μου έλεγε ότι δεν έχουμε χρόνο και ότι θα πεθάνει. Έτσι, έβγαλα τα παπούτσια μου και πήγα να την σώσω», είπε στον ΑΝΤ1 η Κοκό Γκοζλίν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d30h6j2ovk5l)

Η νεαρή τουρίστρια περιγράφει πως η απόφαση να γυρίσει πίσω στην Αμερική υιοθετώντας το γατάκι, ήταν μονόδρομος για την ίδια.

«Όταν πήγα στον κτηνίατρο την κρατούσα στην αγκαλιά μου με αυτόν τον τρόπο και δεν ανταποκρινόταν. Δεν ξέραμε αν θα επιζούσε. Ξαφνικά άρχισε να κλαίει. Ήταν η στιγμή που ένιωσα κάτι και κοίταξα αμέσως τον φίλο μου και του είπα "Έχουμε μια γάτα τώρα". Μην ψωνίζετε, υιοθετήστε, κυρίως θα σας ανταποδώσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι μικροσκοπική αλλά έχει τόση πολλή αγάπη».

Μέσα από την δημιουργία λογαριασμού στο Instagram, η νεαρή τουρίστρια μοιράζεται την ιστορία της μικρής Σπέτσι που κατάφερε να γίνει viral, αφού μέσα σε λίγες ημέρες μετράει ήδη 29 χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους.

Δείτε φωτογραφίες της Spetzy


Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - Σύζυγος Ελληνοκαναδού χρηματιστή στο protothema.gr: Όταν χτυπούσαν τον σύζυγό μου ήταν σαν να βρίσκομαι στην κόλαση

ΗΠΑ - Τραμπ σε μέλη χριστιανικής οργάνωσης: Σε 4 χρόνια δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε πάλι

Ο Τομ Κρουζ τιμήθηκε με το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης