Τροχαίο στη Μεσσηνία: Περιμένουν τις τοξικολογικές του 39χρονου οδηγού της μοιραίας νταλίκας

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Περιμένουν τις τοξικολογικές του 39χρονου οδηγού της μοιραίας νταλίκας

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα νοσηλεύεται - εκτός κινδύνου - ο 6χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 ΓΝΑ παραμένε ο 19χρονος

ksana_troxaio_messinia_main_again_2_2
Τις τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού της νταλίκας, που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία Μεσσηνίας, ώστε να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, περιμένουν οι αρχές, οι οποίες εξετάζουν τις συνθήκες του δυστυχήματος. 

Ο 39χρονος νοσηλεύεται, φρουρούμενος, με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, το 2022 είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο τροχαίο χωρίς τότε να συλληφθεί ως υπαίτιος για την πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος.

Ο 39χρονος οδηγός φέρεται να αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινές που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα ισόβια, ανάλογα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d30h3h59tqbd)
Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, που μίλησε στον Alpha, ο οδηγός της νταλίκας, βάσει νόμου, θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες ποινές: «Σε πολύνεκρο τροχαίο από αμέλεια, ο υπαίτιος μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έως έξι μήνες. Αν ο οδηγός ενός φορτηγού δεν έχει διασφαλίσει, ότι το όχημα του είναι ενδεικτικά ασφαλές και προκαλέσει θανατηφόρο ατύχημα τιμωρείται με κάθειρξη από 10 έως 20 χρόνια, ενώ αν τα θύματα είναι πολλά μπορεί να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη».

Στο μεταξύ, σε καλή κατάσταση, εκτός κινδύνου για την υγεία του νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα ο 6χρονος που μεταφέρθηκε από την Ελαία μετά το δυστύχημα. Ο μικρός σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, δεν διατρέψει κανένα κίνδυνο. Παρακολουθείται από τον ψυχολόγο του νοσοκομείου και πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d314625doxbl)


Την ίδια στιγμή, εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 19χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Νοσοκομείο. 




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

Οργή στη Μέση Ανατολή για το μακελειό με τα 12 νεκρά παιδιά - Φόβοι για κλιμάκωση, αντίποινα του Ισραήλ και απειλές στη Χεζμπολάχ


Έκκληση ακτιβιστών για τα γαϊδουράκια «ταξί» της Ρόδου - Για κακομεταχείριση μιλά η DailyMail, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης