Αναζητούνταν με ευρωπαϊκό ένταλμα από τις Αρχές της Σουηδίας για όπλα και ναρκωτικά - Τον τσάκωσαν στο «Ελ.Βενιζέλος»

Σε άλλο περιστατικό, συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές του Ιράν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 26-7-2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 27χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Σουηδίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπλων και εκρηκτικών.

Ειδικότερα ο 27χρονος κατηγορείται ότι τα έτη 2022 και 2023 στη Σουηδία, μαζί με έτερους συνεργούς, διακίνησε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών εντός της Σουηδικής επικράτειας καθώς και δύο όπλα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Άλλη μια σύλληψη 

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 25-7-2024 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές του Ιράν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, σε βάρος του ανωτέρω συλληφθέντα εκκρεμεί δικαστική απόφαση από τις Ιρανικές Αρχές με ποινή κάθειρξης -16- ετών καθώς συνέδραμε έτερο δράστη σε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε στο Ιράν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.  


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

Οργή στη Μέση Ανατολή για το μακελειό με τα 12 νεκρά παιδιά - Φόβοι για κλιμάκωση, αντίποινα του Ισραήλ και απειλές στη Χεζμπολάχ


Έκκληση ακτιβιστών για τα γαϊδουράκια «ταξί» της Ρόδου - Για κακομεταχείριση μιλά η DailyMail, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr