Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 53χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Ακόμα 3 τραυματίες

Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 53χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Ακόμα 3 τραυματίες

Ο 53χρονος με τη σύζυγό του, την κόρη τους και τις δύο δίδυμες φίλες της είχανε πάει για μπάνιο στη θάλασσα και το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την επιστροφή τους

ekav_xorio
Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν η σύζυγός του, η 15χρονη κόρη τους και οι δύο συνομήλικες φίλες της, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε ένας 57χρονος.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός του αυτοκινήτου και η μία εκ των τριών κοριτσιών, ενώ τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης.

Μιλώντας στο protothema.gr, συγγενής της οικογένειας αναφέρει ότι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το πως σημειώθηκε το δυστύχημα και ότι η σύζυγος του 53χρονου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας, ο 53χρονος με τη σύζυγό του, την κόρη τους και τις δύο δίδυμες φίλες της είχανε πάει για μπάνιο στη θάλασσα και το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την επιστροφή τους. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται, είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου να παραβίασε το στοπ και έτσι να συνέβη το τραγικό τροχαίο, ωστόσο οι συνθήκες του δυστυχήματος θα εξακριβωθούν από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.


Ειδήσεις σήμερα:

Κάμαλα ή Τραμπ: Τι θα αλλάξει για την Ελλάδα, πώς τοποθετούνται για τα ελληνικά θέματα


Κίνημα υπέρ Πολάκη από τους «Κασσελίστας»: Ήταν εκείνος που ξεσκέπαζε σκάνδαλα, λένε 5 μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης