Διοικητές έχουν πλέον 7 Υγειονομικές Περιφέρειες - Γιατί αργούν τα νοσοκομεία

Την τελική επιλογή για τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών έκανε ο υπουργός Υγείας - Με μεγάλη καθυστέρηση η τοποθέτηση των διοικητών των δημόσιων νοσοκομείων

Μετά από πολλούς μήνες οι νέοι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών είναι κοντά στο να βρουν τις θέσεις τους. Το υπουργείο Υγείας είναι έτοιμο να ανακοινώσει – πολύ πιθανόν σήμερα – τα επτά πρόσωπα που επέλεξε ο υπουργός Υγείας για ισάριθμες ΥΠΕ. Συνεχίζεται, ωστόσο, η διαδικασία για τους υποδιοικητές των ΥΠΕ, ενώ πολυ…. δρόμο έχουν μπροστά τους οι νέοι διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων, με την τοποθέτησή τους στα νοσηλευτικά ιδρύματα το φθινόπωρο να είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο.

Η εξαντλητική από άποψη αναμονής αλλά και απαιτήσεων πορεία για την επιλογή των νέων διοικήσεων φτάνει στο τέλος της για τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, με το Υπουργείο Υγείας να είναι έτοιμο να προβεί σε ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απροόπτου οι νέες διοικήσεις των ΥΠΕ θα ανακοινωθούν σήμερα. Ο Υπουργός είναι εκείνος επιλέγει τα τελικά πρόσωπα μέσα από τη λίστα με τους τρεις επικρατέστερους ανά ΥΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια - Νέο 112 για εκκένωση σε Πετριές και Κριεζά

Πρώην στρατιωτικός κατηγορείται ότι κυνήγησε την αδερφή του με μαχαίρι και το πέταξε στην πλάτη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr