Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο στη Σουρωτή - Νεκρός ένας 18χρονος, διασωληνωμένος ο 47χρονος πατέρας του

Ο 18χρονος συνοδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή της Σουρωτής, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο.



Συνέπεια του τροχαίου ήταν ο 18χρονος συνοδηγός να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 47χρονος πατέρας του. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, εκεί που παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 18χρονος κατέληξε, ενώ ο 47χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος. 




Σύμφωνα με στενό οικογενειακό πρόσωπο του 47χρονου και του γιου του που έχασε τη ζωή του, κάτοικοι της περιοχής τους ανέφεραν ότι είδαν τον πατέρα του 18χρονου, ο οποίος οδηγούσε, να κινείτο με μεγάλη ταχύτητα και ενδεχομένως να μη πρόλαβε να αντιδράσει όταν βρέθηκε στην πορεία του άλλο όχημα. Επιπλέον, δεν αποκλείει να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του από κάποιο θέμα υγείας που του παρουσιάστηκε εκείνη τη στιγμή.

Η οικογένεια και οι συγγενείς αναμένουν την προανάκριση της Τροχαίας προκειμένου να μάθουν πως συνέβη η τραγωδία.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας για το τροχαίο αναφέρει: «Πρωινές ώρες σήμερα (30-07-2024), στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 18χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνοδηγού και το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης».


Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: «Τις εκλογές στην Αμερική θα τις κερδίσει ο πιο νέος»

Βίντεο: Η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Εύβοια


Ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα αφήνει η νέα βρετανική κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr