Δείτε το πρόγραμμα για τις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών ΕΠΑΛ

Δείτε το πρόγραμμα για τις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών ΕΠΑΛ

Μεταξύ 23 και 30 Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ

panelladikes
Το πρόγραμμα διεξαγωγής των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας ανακοινώθηκε σήμερα, 30 Ιουλίου, από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Οι εξετάσεις ξεκινούν με το μάθημα των Νέων Ελληνικών στις 23 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 30/9.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ΄ τάξης ημερήσιων και Γ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ, έτους 2024 έχει ως εξής:

panelladikes-exetaseis


Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

Ως προθεσμία διεξαγωγής επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2024-25 έχει ήδη οριστεί το διάστημα από την Παρασκευή 13-9-2024 μέχρι και την Παρασκευή 20-9-2024. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στην αρμόδια Επιτροπή υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, προκειμένου να δηλώσουν τις ημέρες συμμετοχής στις πρακτικές δοκιμασίες.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόρισμα Αρείου Πάγου για υποκλοπές: Καμία σχέση του Predator με κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ - Σε δίκη 4 υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών

Αμετανόητος ο Πολάκης: Είμαι εδώ, θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ- Γεωργιάδης: - «Δειλός ήσασταν πάντα»


Ρωσία, Ιράν και Κίνα επιδιώκουν να επηρεάσουν τις αμερικανικές εκλογές - Ποιον στηρίζουν ανάμεσα σε Τραμπ και Χάρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης