Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα σκοτώσει την 16χρονη σύντροφό του επειδή απάντησε στο κινητό της ο κολλητός του φίλος

Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα σκοτώσει την 16χρονη σύντροφό του επειδή απάντησε στο κινητό της ο κολλητός του φίλος

«Σου ορκίζομαι ότι θα σε σκοτώσω, θα σε βρω όπου πας και θα σε σκοτώσω», είχε πει ο 25χρονος στην 16χρονη κοπέλα του 

astynomia
Συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν νεαρό άντρα που απείλησε ότι θα σκοτώσει τη 16χρονη σύντροφό του όταν απάντησε στο κινητό της τηλέφωνο ο κολλητός του φίλος.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή του επί τριετία και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν ο κατηγορούμενος, 25 ετών, λογομάχησε με την ανήλικη σύντροφό του, η οποία διαμένει σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την απείλησε χρησιμοποιώντας τις φράσεις «σου ορκίζομαι ότι θα σε σκοτώσω, θα σε βρω όπου πας και θα σε σκοτώσω». Με το θύμα να αισθάνεται τρόμο και να ανησυχεί για τη σωματική της ακεραιότητα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι εργάζεται στην περιοχή της Χαλκιδικής και όλα έγιναν επειδή ανησύχησε όταν η 16χρονη δεν απάντησε στις τηλεφωνικές του κλήσεις, ενώ βγήκε εκτός εαυτού όταν διαπίστωσε ότι το θύμα του είχε πει ψέματα σχετικά με το που και με ποιον βρισκόταν.

Κλείσιμο
«Μου είπε ότι θα πάει να φορτίσει το κινητό της και ξαφνικά «χάθηκε». Το Σάββατο την κάλεσα στο τηλέφωνο και δε το σήκωσε. Είναι 16 ετών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μακριά. Το βράδυ μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι είναι καλά, ωστόσο μου είπε ψέματα ότι βρισκόταν στη δομή. Το ήξερα γιατί δέκα λεπτά νωρίτερα είχα μιλήσει μαζί τους και μου ανέφεραν ότι δεν είχε εμφανιστεί», είπε.

Και πρόσθεσε: «Όταν της το είπα ότι έλεγε ψέματα άρχισε να φωνάζει και μου έκλεισε τηλέφωνο. Μετά τα μεσάνυχτα κάλεσα στο κινητό της και μου μίλησε μια αντρική φωνή. Στην αρχή δεν αντιλήφθηκα ποιος ήταν, μετά κατάλαβα ότι ήταν ο κολλητός μου φίλος. Τότε λύγισα. Άρχισα να φωνάζω, να βρίζω και να λέω πράγματα που δεν ισχύουν. Ήμουν πιωμένος. Θυμάμαι ότι την έβρισα αλλά όχι ότι την απείλησα», ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι δε θα έκανε ποτέ κακό στην ανήλικη.

Ειδήσεις σήμερα:

MyCoast: Από τη μάχη της πετσέτας φθάσαμε στο άλλο άκρο, στο κυνήγι της ξαπλώστρας

Η Lamborghini των θαλασσών: Καταμαράν μισού δισ. ευρώ στα χέρια Κυπρίων

Πόρισμα Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: Καμία σχέση του Predator με τις κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ - Σε δίκη 4 υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης