Αυλίδα: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με τρένο - Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο

Το αλκοτέστ έδειξε ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ - Συνολικά τρεις τραυματίες, ένας ενήλικας και δύο ανήλικα παιδιά, από τους 130 επιβαίνοντες της αμαξοστοιχίας

Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τροχαίο με το τρένο στην Αυλίδα το απόγευμα της Τρίτης (30/7). Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.



Από το περιστατικό τρεις είναι οι τραυματίες ωστόσο, κανενός εκ των τριών η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς τόσο ο ένας ενήλικας όσο και οι δύο ανήλικοι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες αποκατάστασης στο σημείο:



Το χρονικό

Όλα έγιναν στην περιοχή της Αυλίδας όταν το φορτηγό -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα.

Λόγω της ανατροπής του φορτηγού διεκόπη η κυκλοφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, μεταξύ Οινόης και Χαλκίδας. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για να βοηθήσουν στην επιχείρηση απομάκρυνσης των 130 επιβατών από το τρένο, όπως και περιπολικά κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr