Θεσσαλονίκη: Βγήκε από τη φυλακή και ξεκίνησε να παραβιάζει κόκκινα φανάρια- Δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από τη φυλακή και ξεκίνησε να παραβιάζει κόκκινα φανάρια- Δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών καθώς έχει καταδικαστεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης για ληστεία, κατά τη διάρκεια της σύντομης απολογίας του αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

astynomia5
Συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε άντρα που παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες και δε σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, όταν ο κατηγορούμενος που δε φορούσε κράνος και δε διέθετε άδεια οδήγησης, παραβίασε συνολικά τρεις ερυθρούς σηματοδότες. Όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει, όμως τελικά έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε μετά τη σύλληψή του, το δίκυκλο που οδηγούσε δεν είχε τα απαραίτητα εκ του νόμου έγραφα, ενώ ο ίδιος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών καθώς έχει καταδικαστεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης για ληστεία, κατά τη διάρκεια της σύντομης απολογίας του αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. «Ισχύουν όσα λέτε, ήταν από πίσω μου τα περιπολικά αλλά πήγαινα πολύ σιγά. Μου έκαναν νόημα να σταματήσω αλλά εγώ έφυγα και έπεσα όταν πάτησα το μπροστά φρένο» είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

MyCoast: Από τη μάχη της πετσέτας φθάσαμε στο άλλο άκρο, στο κυνήγι της ξαπλώστρας

Η Lamborghini των θαλασσών: Καταμαράν μισού δισ. ευρώ στα χέρια Κυπρίων

Πόρισμα Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: Καμία σχέση του Predator με τις κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ - Σε δίκη 4 υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης