Κρήτη: Αναζητείται 33χρονος για πυροβολισμούς στο Γαζί - Συνελήφθη ο πεθερός του για όπλα και αρχαία

Οι αστυνομικοί σε έρευνες που πραγματοποίησαν στο σπίτι του 56χρονου πεθερού αναζητώντας τον 33χρονο δράστη βρήκαν όπλα και αρχαία

Αναζητείται 33χρονος άνδρας την Τρίτη 30 Ιουλίου, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε επιχείρηση σε κεντρικό σημείο του Γαζίου, στην Κρήτη, ενώ την ίδια ημέρα συνελήφθη ο πεθερός του για αρχαιοκαπηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου cretapost, ο 33χρονος φέρεται να είναι εκείνος που άνοιξε πυρ, όπως επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί κάνοντας έρευνες τόσο στο σπίτι του, όσο και στα σπίτια συγγενών του. Ο δράστης δεν έχει προς το παρόν εντοπιστεί.

Ωστόσο, σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές στο σπίτι του πεθερού του 33χρονου για να διαπιστώσουν αν κρύβεται εκεί, βρήκαν όπλα αλλά και αρχαία.

Αναλυτικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο, 50 σφαίρες, μία σπάθα, ένα εξάρτημα όπλου και είδη συντήρησης οπλισμού, τρεις αρχαίοι αμφορείς και τμήματα αμφορέων και κεραμικά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο πεθερό του δράστη καθώς και τον 26χρονο γαμπρό του σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για όπλα και αρχαία.

Ειδήσεις σήμερα:

Μακρόν: Έλλειμμα €8 εκατ. στο Ελιζέ από τις σπατάλες του - €500.000 μόνο για το δείπνο στον Κάρολο με μπλε αστακούς

Τρεις ελαφρά τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο με 130 επιβάτες στην Αυλίδα - Δείτε φωτογραφίες

Δώρα Γκουντούρα: Άρχισαν να ουρλιάζουν, δεν άφηναν να συνεχιστεί ο αγώνας, καταγγέλλει ο σύντροφός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr