Διακοπές με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους
kedriki_creta_palace

Διακοπές με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους

Ειδυλλιακές και ξέγνοιαστες ημέρες επάνω στο κύμα, στο Creta Palace της Grecotel, που βρίσκεται δίπλα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.


Sponsored content

Κάθε άνθρωπος ονειρεύεται διαφορετικά τις διακοπές του, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προσωπικές του προτιμήσεις, όμως αυτό που αναζητάμε όλοι για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας είναι ηρεμία, χαλάρωση και αίσθηση απόλυτης ελευθερίας. Όλα αυτά τα βρίσκουμε στο Creta Palace της Grecotel που ατενίζει το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους και βρίσκεται δίπλα στην άκρως ατμοσφαιρική, παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Έτσι, το Creta Palace γίνεται η αφετηρία για ατελείωτες εξερευνήσεις χρωμάτων, μουσικών, αρωμάτων και γεύσεων σε κάθε γωνιά των ιστορικών δρόμων της πόλης όπου η ελληνική παράδοση συναντά το οθωμανικό στοιχείο και μαζί δημιουργούν μια μοναδική πολιτισμική και ιστορική ταυτότητα.


Σε αυτόν τον μαγευτικό τόπο και σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, το Creta Palace φιλοξενεί τους επισκέπτες στην καταπράσινη αγκαλιά του. Ο απέραντος κήπος περιλαμβάνει ένα πλούσιο μποστάνι με βότανα, λαχανικά και φρούτα, και βασίζεται στη φιλοσοφία farm to table καθώς οι καρποί που συλλέγονται τροφοδοτούν στη συνέχεια μοναδικές γευστικές εμπειρίες στα εστιατόρια του resort. Το ειδυλλιακό σκηνικό της υπέροχης αυτής έκτασης συμπληρώνουν οι ψηλές αροκάριες που περιβάλουν τα bungalows και τα υπόλοιπα κτίρια, και βέβαια η υψηλού επιπέδου φιλοξενία από τους ανθρώπους του Creta Palace και  της Grecotel. Έτσι, το resort έχει γίνει συνώνυμο με την ανεμελιά, την άνεση και τη φροντίδα, που προσομοιάζει ένα αληθινό Κρητικό χωριό, επάνω σε μια υπέροχη παραλία υπόσχονται την πιο αυθεντική και εγκάρδια φιλοξενία σε έναν οικογενειακό παράδεισο.


Γι΄ αυτό το Creta Palace κάνει τη διαμονή ιδανική και ασφαλή για τα παιδιά μας, καθώς μπορούν να χαρούν όλη τη μαγεία της συναρπαστικής Grecoland χωρίς να βαρεθούν καθόλου, ενώ ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε ατελείωτο παιχνίδι στην παραλία με τα κρυστάλλινα νερά και τη λευκή άμμο η οποία εκτείνεται σε μήκος 300 μέτρων μπροστά από το ξενοδοχείο. Μάλιστα, είναι βραβευμένη με «Γαλάζια Σημαία» για την ποιότητα των υδάτων, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις.


Παράλληλα, το Creta Palace προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής και έχει εντάξει στο καθημερινό του πρόγραμμα μια σειρά από δραστηριότητες, όπως aqua aerobic, yoga, aerial yoga, πεζοπορία κ.ά. ενώ διαθέτει και ένα γυμναστήριο 2.000 τ.μ., εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα όργανα. Στην κεντρική παραλία οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ μπορούν να απολαύσουν θαλάσσιο ski, jet ski, υποβρύχιες καταδύσεις και πολλά ακόμα, ενώ κοντά στο resort βρίσκεται κέντρο αυτόνομων καταδύσεων PADI.


Μετά από όλη αυτή τη δράση, χαλαρώνουμε στο Elixir Beauty Spa, όπου υπάρχει εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ και κανόνια νερού, εσωτερική πισίνα υδρομασάζ, σάουνα, ιδιωτικές σουίτες για μασάζ, σαλόνι ομορφιάς, υπαίθριο gazebo για μασάζ, αίθριο με σαλόνι χαλάρωσης και αποδυτήρια.



Όσο για το φαγητό, το Creta Palace προσφέρει ένα ταξίδι γεύσεων υψηλών προδιαγραφών, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο: «Labyrinth Atrium» για πλούσιους και γευστιικούς μπουφέδες, «Barbarossa Fish Restaurant» για ψάρια και θαλασσινά, «Golden Dragon Steak & Sushi Restaurant» για κρεατικά και sushi, «Zeus + Amalthia Sky Bar Restaurant» για signature πιάτα και cocktails, «Καφενείον η Ωραία Ελλάς» για ντόπιους μεζέδες συνοδευμένους από ούζο και ρακή, «Princess Ariadne» για ελαφρά γεύματα και σπεσιαλιτέ θαλασσινών, «Agreco Farm Taverna» για μια αυθεντική κρητική γαστρονομική εμπειρία.


Το θρυλικό νησί με την απαράμιλλη ομορφιά κόβει την ανάσα, συναρπάζει, εκπλήσσει, εμπνέει. Το Creta Palace αναδεικνύει όλα αυτά που κάνουν την Κρήτη ξεχωριστή, και δημιουργεί μια μοναδική και πάνω από όλα γνήσια εμπειρία που θα θυμόμαστε για πάντα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης