ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Την Πέμπτη 1 Αυγούστου η κηδεία της δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου η κηδεία της δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή

Η εξόδιος ακολουθία για την Παναγιώτα Αλεξανδρή θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια

tina-mega
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τη συνάδελφο Παναγιώτα (Τίνα) Αλεξανδρή, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή, έπειτα από άνιση μάχη που έδινε επί μήνες, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας, σπούδασε στη συνέχεια δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας τίτλο μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην κοινωνική πολιτική.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στον Τ/Σ «Mega Channel», όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως βοηθός αρχισυντάκτη σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή υπήρξε μια ευγενική, αφοσιωμένη και εργατική συνάδελφος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με παραδειγματική προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας και διακρίθηκε για το ήθος, την σεμνότητα και τη συναδελφική αλληλεγγύη. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της και πάντα πρόθυμη να τους συμπαρασταθεί σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει στους οικείους της τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και αποχαιρετά τη συνάδελφο που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Κλείσιμο
Η εξόδιος ακολουθία για την Παναγιώτα Αλεξανδρή θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια μετά από επίθεση στην Τεχεράνη

Κόντρα κορυφής για τις υποκλοπές μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου

Μακρόν: Αντιδράσεις για τη σφιχτή αγκαλιά και το φιλί του με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού - «Είναι ανάρμοστο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης