Διακοπές με ξεγνοιασιά δίπλα στη θάλασσα
filoxenia1

Διακοπές με ξεγνοιασιά δίπλα στη θάλασσα

Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα: μια ακαταμάχητη πρόταση θερινής ευζωίας μόνο λίγες ώρες από την Αθήνα


Sponsored Content

Η φιλοξενία, η άνεση, και η διακριτική κομψότητα μας υποδέχονται σε έναν τόπο καρτποσταλικής ομορφιάς. Στην παραλία ο απογευματινός ήλιος κάνει τα νερά να στραφταλίζουν, το αεράκι φυσά ανάμεσα στα φοινικόδεντρα και μια χαλαρωτική αύρα μας τυλίγει. Βρισκόμαστε στους πρόποδες του Ταϋγέτου, στην ανατολική παραλία της Καλαμάτας, στο Filoxenia, ένα resort που αποτελεί μια ακαταμάχητη πρόταση θερινής ευζωίας. Εδώ, η Grecotel μας καλεί να γευτούμε την παραδεισένια ζωή και να ζήσουμε την καλοκαιρινή ευτυχία, στην ομορφότερη γωνιά του Μεσσηνιακού Κόλπου. Σημείο αναφοράς στον τομέα της φιλοξενίας στην πόλη της Καλαμάτας, το Filoxenia είναι ένα ξενοδοχειακό κατάλυμα που υπόσχεται μέρες και νύχτες εκλεπτυσμένης απόλαυσης, με βουτιές στα καθαρά και βραβευμένα με γαλάζια σημαία νερά της παραλίας, και γευστικές εμπειρίες.


Χτισμένο σε μια καταπράσινη έκταση με πανέμορφους κήπους έχει άμεση πρόσβαση σε μια παραλία 300 μέτρων με κρυστάλλινα νερά ενώ αποτελεί το ιδανικό σημείο για να εξερευνήσουμε την γύρω περιοχή. Θα περιηγηθούμε στο άγονο και παράξενα γοητευτικό τοπίο της Μάνης, θα γνωρίσουμε τον Μυστρά, θα θαυμάσουμε τα μεσαιωνικά κάστρα της Μονεμβασιάς, θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό σπήλαιο του Δυρού, θα δούμε γραφικά χωριά, φαράγγια, και βυζαντινές εκκλησίες, και θα αφεθούμε στους ήρεμους ρυθμούς της φύσης. Θα μείνουμε σε δωμάτια λουσμένα στο φως, σε οικογενειακές σουίτες ή σε εντυπωσιακά deluxe guestrooms, θα βυθιστούμε σε μια εμπειρία αναζωογόνησης στο Olive Spa, θα χαρούμε τα στυλάτα µπαρ και τα εστιατόρια, τους πλούσιους µπουφέδες, την πισίνα µε το jacuzzi, ενώ τα παιδιά θα παραδοθούν στις αμέτρητες δραστηριότητες του παιδότοπου. Η ζωή στο Filoxenia είναι ωραία.


Ονειρεμένη διαμονή

Άνετα δωμάτια με εξαιρετικά βαμβακερά και λινά λευκά είδη, κομψά έπιπλα και υφάσματα σε απαλούς γήινους τόνους, υπέροχη θέα και all-day περιποίηση θα κάνουν τις διακοπές μας ξέγνοιαστες και τη διαμονή μας αξέχαστη.
Είτε διαλέξουμε το Family Room Oren Plan με τους ευρύχωρους χώρους, είτε την Master Suite Direct Sea View με την πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, ή το Classic Pool Room With Covered Veranda με άμεση πρόσβαση στην πισίνα του ξενοδοχείου, θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Οι επιλογές είναι πολλές και εδώ θα βρούμε αυτή που μας ταιριάζει.


Γαστρονομική εμπειρία

Ο Μεσσηνιακός κάμπος είναι ένας κήπος με μπαχτσέδες, ελαιώνες, συκιές και άλλα οπωροφόρα δέντρα που προσφέρουν εξαιρετικές πρώτες ύλες για να δημιουργηθούν μοναδικά πιάτα. Τα μοναδικά ντόπια προϊόντα και η δημιουργική ομάδα της κουζίνας του Filoxenia εγγυώνται μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Το ταξίδι της γεύσης ξεκινά από το πρωί με μια πανδαισία επιλογών από λαχταριστά American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές, με αγνές πρώτες ύλες τοπικής παραγωγής. Στο εστιατόριο Olive πρωταγωνιστούν οι μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις και το μεσημέρι, η φιλόξενη βεράντα του μοσχοβολά από τα αρώματα των ψητών κρεατικών, και των φρέσκων θαλασσινών. Όσοι επιλέγουν το πρόγραμμα ημιδιατροφής έχουν τη χαρά να απολαύσουν μια ποικιλία από επιλογές για δείπνο στο εστιατόριο.


Στο pool bar απολαμβάνουμε όλη την ημέρα ελαφριά πιάτα της τοπικής κουζίνας, σνακ, φρεσκοστυμμένους χυμούς και ποτά δίπλα στην πισίνα και ζούμε την επιτομή της καλοκαιρινής ευτυχίας στο Ipanema Beach Bar με δροσιστικά ροφήματα και σνακ το απόγευμα και επιλεγμένα και τα ευφάνταστα κοκτέιλ το βράδυ.



Όαση χαλάρωσης

Το Elixir Olive SPA είναι μια όαση χαλάρωσης και ευεξίας όπου σώμα και πνεύμα αναζωογονούνται. Σε ένα περιβάλλον που κυριαρχούν οι ήχοι του νερού, η απαλή μουσική, τα αρώματα φρέσκων λουλουδιών και αρωματικών κεριών αφήνουμε τους εξειδικευμένους θεραπευτές να μας κάνουν χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια στο κεφάλι, το πρόσωπο και τον αυχένα και αρωματοθεραπεία με την ευεργετική δράση ιαματικών φυτών.


Οικογενειακές διακοπές

Όσο εμείς χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τις διακοπές μας στη μοναδική παραλία με τα γκρίζα βότσαλα και τις πισίνες με υδρομασάζ τα παιδιά θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι με πολλές ευκαιρίες διασκέδασης. Θα απασχοληθούν από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel. στo ΖοοΖοο kids club με τις αγαπημένες φιγούρες από τον ζωολογικό κήπο, θα ψυχαγωγηθούν με πλήθος δραστηριοτήτων όπως ζωγραφική, διαγωνισμούς, παιχνίδια, θα κολυμπήσουν, θα τρέξουν ανέμελα στο γρασίδι, θα παίξουν συναρπαστικά παιχνίδια και θα γεμίζουν τη μέρα τους με τα πιο απίθανα happenings.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης