Νίκος Παπαγγελής και Εμμανουήλ Καραλής με την ΑΥΡΑ του νικητή!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στέκεται υπερήφανα δίπλα στους δύο Έλληνες αθλητές και στηρίζει τον αγώνα που θα τους φέρει πιο κοντά στο όνειρό τους


Sponsored Content

Ο αθλητής του άλματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, πρωταθλητής Ελλάδας, με διεθνείς διακρίσεις και πολλά μετάλλια, και ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής ο οποίος έχει κατακτήσει υψηλές θέσεις σε αγώνες διεθνούς κύρους είναι οι πρωταγωνιστές της εμπνευσμένης τηλεοπτικής καμπάνιας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον που μόλις κυκλοφόρησε, με βασικό μήνυμα «Η ΑΥΡΑ TOY NIKHTH».

Οι δυο κορυφαίοι αθλητές μέσα από την αξιοθαύμαστη πορεία τους στον χώρο του αθλητισμού αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το νέο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο προβάλλεται η προσπάθεια και οι σκέψεις τους, καθώς και η διαρκής υποστήριξη που τους παρέχει το ΑΥΡΑ ενισχύοντας κάθε αγώνα που τους φέρνει πιο κοντά στο όνειρό τους. Στόχος της καμπάνιας είναι η διάδοση του μηνύματος ότι η υλοποίηση των στόχων επιτυγχάνεται με πίστη στο σκοπό μας και ακλόνητη θέληση. «Στο δρόμο για τη νίκη, οι προκλήσεις βρίσκονται σε κάθε στροφή, σε κάθε άλμα, σε κάθε προσπάθεια. Όσο όμως πλησιάζει η στιγμή, νιώθεις πιο πολύ μέσα σου την ΑΥΡΑ TOY NIKHTH» όπως λένε και οι ίδιοι οι αθλητές μεταδίδοντας το μήνυμα για ευεξία και καλή φυσική κατάσταση.


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό των δυο αθλητών σε κάθε αγώνα και πρόκληση υποστηρίζοντας το πάθος, την ξεχωριστή προσπάθεια και την επιμονή τους στην αθλητική διαδρομή τους. Άλλωστε, το ΑΥΡΑ αποτελεί μεγάλο σύμμαχο ενυδάτωσης, τόσο γνωστών αθλητών όσο και «αθλητών της καθημερινότητας», πρεσβεύοντας το Stay Active – Stay Hydrated βασικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας «Stay Active». Με την προσφορά ευεξίας και ενυδάτωσης προάγει έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, παρακινώντας όλους εμάς να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας, να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας!


Σύμμαχος ενυδάτωσης

Η σχέση του ΑΥΡΑ με τον αθλητισμό έχει βαθιές ρίζες. Αποτέλεσε το 2004 το επίσημο νερό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ενώ τα τελευταία 26 χρόνια είναι το επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας δροσίζοντας όλους τους συμμετέχοντες. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει υποστηρίξει μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας, όπως τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, το Run Greece, το οποίο πραγματοποιείται σε διάφορες πόλεις της χώρας, τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», το Spetses Mini Marathon, το Ironman 70.3, το B2Run, αλλά και τους διεθνείς αγώνες ορεινού τρεξίματος Olympus Marathon & Taygetos Challenge. Βρίσκεται δίπλα στους αθλητές και τους χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε διαδρομή.


Με το κίνημα AVRA WAVE, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έγινε ο απόλυτος σύμμαχος ενυδάτωσης των δρομέων, μέσω ποικίλων ενεργοποιήσεων, δίνοντας αξία στην έννοια της υποστήριξης. Με σκοπό να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των αθλητών αλλά και όσων κρύβουν έναν αθλητή μέσα τους, δημιούργησε το ΑΥΡΑ Active Cap που με την εργονομική του συσκευασία για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε προσπάθεια.


Ταυτόχρονα, με μια σταθερή παρουσία στην ελληνική αγορά πάνω από 35 χρόνια στην Ελληνική αγορά και προέλευση από τα Αχαϊκά όρη, δεν έχει σταματήσει να καινοτομεί με συσκευασίες όπως το ΑΥΡΑ Bloom για τους μικρούς μας φίλους. Το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, προσφέρει την ιδανική λύση για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών τους σε νερό, διατίθεται σε ιδανική για τα παιδικά χεράκια συσκευασία των 330ml και κυκλοφορεί σε 5 χρωματιστά μπουκάλια που συνδυάζονται τυχαία με 5 χρωματιστά καπάκια, για να μπορούν τα παιδιά να «κάνουν παιχνίδι με το χρώμα!».


Φροντίζουμε την ΑΥΡΑ μας
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κατέχει μια ξεχωριστή παρουσία στην καρδιά όλων των Ελλήνων πάνω από 35 χρόνια, με δράση από το 1989. Είναι ένα φυσικό μεταλλικό νερό, εξαιρετικής ποιότητας, που έρχεται απευθείας από την καρδιά των Αχαϊκών όρων και εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s.

Ένας αρωγός ενυδάτωσης, ευεξίας και ισορροπίας που μας παρακινεί να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας, επειδή θέλει να είμαστε όλοι νικητές στους προσωπικούς μας αγώνες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr