Μύκονος: Αντιδρούν οι επιχειρηματίες για τα παράνομα πάρτι στις βίλες με είσοδο €1.200

Μύκονος: Αντιδρούν οι επιχειρηματίες για τα παράνομα πάρτι στις βίλες με είσοδο €1.200

Τα τελευταία χρόνια, πολλές βίλες έχουν μετατραπεί σε νυχτερινά κλαμπ με σκοπό το εύκολο και γρήγορο κέρδο - Μέσω app οι προσκλήσεις, πληροροφορίες και μέσω Instagram

arthrou-club
Η Μύκονος βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας, λόγω της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ των καταστηματαρχών και των διοργανωτών παράνομων πάρτι σε πολυτελείς βίλες.

Οι καταστηματάρχες κατέθεσαν μήνυση στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, ισχυριζόμενοι ότι την 1η Αυγούστου σε βίλα του νησιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένα ακόμα παράνομο event με εισιτήρια που κυμαίνονται από 200 έως 1.200 ευρώ. Στη μήνυση τους επισυνάπτουν τα αποδεικτικά στοιχεία για τις αμφιλεγόμενες συναλλαγές μεταξύ των διοργανωτών και των ενδιαφερομένων να παραβρεθούν στο πάρτι.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα εντυπωσιακό ξεφάντωμα με τη συμμετοχή 40 DJs σε μια μεγάλη βίλα, η οποία έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές λόγω αντίστοιχων πάρτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι προσκλήσεις διατίθενται μέσω μιας συγκεκριμένης εφαρμογής, αφού οι ενδιαφερόμενοι ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Instagram.
IMG_5357
Κλείσιμο
Τα παράνομα πάρτι στη Μύκονο δεν είναι κάτι καινούργιο. Τα τελευταία χρόνια, πολλές βίλες έχουν μετατραπεί σε νυχτερινά κλαμπ με σκοπό το εύκολο και γρήγορο κέρδος. Οι διοργανωτές, για να προσελκύσουν τους πλούσιους τουρίστες, συνεργάζονται με σερβιτόρους και πορτιέρηδες από τα ακριβά beach bars και κλαμπ, ενώ οι κρατήσεις γίνονται με ελάχιστη κατανάλωση που φτάνει έως και τα 5.000 ευρώ.

Η Αστυνομία, αν και γνωρίζει την κατάσταση, αντιμετωπίζει δυσκολίες στον έλεγχο αυτών των εκδηλώσεων λόγω της ιδιωτικής φύσης των βιλών. Οι διοργανωτές έχουν βρει τρόπους να παρακάμπτουν το νόμο, πραγματοποιώντας τα πάρτι μέσα στους εσωτερικούς χώρους των βιλών για να αποφεύγουν τους ελέγχους .

Η ένταση μεταξύ καταστηματαρχών και διοργανωτών παράνομων πάρτι αναμένεται να κλιμακωθεί, καθώς οι πρώτοι υποστηρίζουν ότι οι εκδηλώσεις αυτές πλήττουν τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού, ενώ οι δεύτεροι συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους να παρακάμπτουν τις αρχές για να αποκομίζουν τεράστια κέρδη.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίας Μανθόπουλος: Ο γιος του υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ - Κάνοντάς τον υπερήφανο, έγραψε ο 18χρονος

Πέθανε ο Νίκος Κυριακίδης, ο Νιόνιος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ιταλός κολυμβητής, Τόμας Τσεκόν, είναι για τα social media «ο πιο όμορφος αθλητής»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης