Συλλήψεις στην Κρήτη για ναρκωτικά και κλοπές

Συλλήψεις στην Κρήτη για ναρκωτικά και κλοπές

Χειροπέδες σε έξι άτομα σε Χανιά και Ηράκλειο

xeiropedes_arxeio_n
Ένα άτομο συνελήφθη στα Χανιά για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες. Η σύλληψη έγινε σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση στοιχείων από την υπηρεσία, σύμφωνα με τα οποία το συγκεκριμένο άτομο κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του , ακολούθησε έρευνα σε οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 89,5 γραμμάρια κάνναβης, έξι δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης και μικρή ποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας. Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Σε άλλη υπόθεση στα Χανιά, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι αλλοδαποί για κλοπές καθώς και οι δύο κηδεμόνες τους για παραμέλησης της εποπτείας τους.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καντάνου με τους νεαρούς να είναι κατηγορούμενοι για κλοπές χρηματικών ποσών από καταστήματα κατά το διάστημα από 28.07.2024 έως 30.07.2024. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας εντόπισαν τους νεαρούς, και στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 805 Ευρώ. Τα χρήματα επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και στη συνέχεια συνελήφθησαν οι κηδεμόνες των νεαρών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου.

Κλείσιμο
Τέλος χθες το βράδυ στο Ηράκλειο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος 'Αμεσης Δράσης Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες. Η σύλληψη έγινε μετά από ελεγχο που του διενεργήθηκε όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 10,5 γραμμαρίων συνολικά. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.



Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη νύχτα χάους στη Βρετανία για τη σφαγή με τα 3 νεκρά παιδιά στο Σάουθπορτ - Ασκήθηκε δίωξη σε 17χρονο

Επιτέθηκε στη σύντροφο του γιου του και έβγαζε βίντεο για να το ανεβάσει στο TikTok

Καβγάς Μαδούρο και Μασκ - Τον προσκάλεσε σε ζωντανό αγώνα πάλης γιατί τον είπε δικτάτορα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης