Άγριο ξύλο από τον σύντροφό της κατήγγειλε 28χρονη στη Χαλκιδική - Τη χτυπούσε με τη ζώνη

Από τη μανία του άντρα δε γλίτωσε ούτε το 7χρονο παιδί τους

Άγριο ξύλο με χτυπήματα σε όλο της το σώμα ακόμη και από τη ζώνη του 39χρονου Αλβανού συντρόφου της, κατήγγειλε ότι δέχθηκε μία 28χρονη γυναίκα στη Χαλκιδική, ενώ από τη μανία του άντρα δε γλίτωσε ούτε το επτάχρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε η γυναίκα στην αστυνομία, όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα της 19ης Ιουλίου ενώ βρίσκονταν στην παραλία των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Εκεί ο 39χρονος την έβρισε και την απείλησε, ενώ όταν επέστρεψαν στην οικία τους στις 9 το βράδυ, της επιτέθηκε με γροθιές και χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι εντός της οικίας τους ο σύντροφός της τη χτύπησε με τη ζώνη  του σε όλο της το σώμα, καθώς επίσης την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο κατ’ εξακολούθηση, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Μάλιστα, ο ξυλοδαρμός της έγινε μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά τους, ενώ δε σταμάτησε εκεί, αφού ο 39χρονος πήρε ένα μαχαίρι και την απείλησε.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 21:00, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της επιτέθηκε με σφαλιάρες και κλωτσιές στον επτάχρονο παιδί τους.

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον σύντροφό της στις 20 Ιουλίου, λέγοντας ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία της 12χρονης και του 44χρονου πατέρα της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Μεσσηνίας

Ο 51χρονος Τούρκος με το χέρι στην τσέπη και χωρίς εξοπλισμό που πήρε ασημένιο στη σκοποβολή - Bίντεο και φωτογραφίες


Ασκήθηκε δίωξη σε 17χρονο για τη σφαγή με τα 3 νεκρά παιδιά στο Σάουθπορτ της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr