Μύκονος: Αρνείται τις κατηγορίες για συμμετοχή στο κύκλωμα ναρκωτικών η DJ - Ολόκληρη η απολογία της

Μύκονος: Αρνείται τις κατηγορίες για συμμετοχή στο κύκλωμα ναρκωτικών η DJ - Ολόκληρη η απολογία της

Το protothema.gr, φέρνει στο φως όλη την απολογία της - Αρνείται τις κατηγορίες και μιλά για συχνούς τσακωμούς με τον σύντροφό της ο οποίος όπως είπε κάνει χρήση ουσιών

dj-mykonos-xr
Αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται για συμμετοχή στο κύκλωμα ναρκωτικών που δρούσε στη Μύκονο η εντυπωσιακή DJ που συνελήφθη για την υπόθεση.

Στην απολογία της που φέρνει στο φως το protothema.gr η νεαρή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών προσθέτοντας πως και η ίδια δεν είναι καν χρήστρια. Παράλληλα αναφέρεται και στον αρραβωνιαστικό της και επίσης συλληφθέντα για την υπόθεση σημειώνοντας πως ο ίδιος κάνει χρήση ουσιών και πως ο εθισμός του αυτός είναι και ο λόγος που έχει αρνηθεί να δημιουργήσει οικογένεια μαζί του.

Σε ένα σημείο της απολογίας της η DJ υποστηρίζει τα εξής: «Η απώλεια του πατέρα μου συνεπεία του εθισμού του στο αλκοόλ, σημάδεψε βαθιά την παιδική μου ηλικία και είμαι κάθετα αρνητική στις εξαρτήσεις από κάθε είδους ουσίες. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον αρραβωνιαστικό μου, δεύτερο κατηγορούμενο, είναι η αιτία συνεχών εντάσεων και χωρισμών αλλά και της άρνησής μου να δημιουργήσουμε οικογένεια».

«Επειδή η φύση της εργασίας μου δημιουργεί αρνητικούς συνειρμούς, ρητώς και κατηγορηματικώς, βροντοφωνάζω ότι ουδεμία σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών έχω και ότι δεν είμαι καν χρήστης ναρκωτικών ουσιών»
ισχυρίζεται σε άλλο σημείο. 

Η απολογία της

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βαρσοβία μαζί με τους γονείς μου και τη μικρότερη αδερφή μου. Τα τελευταία τέσσερα έτη εργάζομαι ως μουσικός παραγωγός DJ σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις στην Πολωνία αλλά και σε άλλες χώρες όπως Γερμανία, Ισπανία κλπ.

Στην Μύκονο ήρθα στις 8 Ιουλίου και διέμεινα στην οικία του πρώτου κατηγορουμένου, όπου φιλοξενούνταν ήδη από τα μέσα Ιουνίου ο αρραβωνιαστικός μου, δεύτερος κατηγορούμενος. Έκτοτε συμμετείχα σε τρία μουσικά events στο νησί της Μυκόνου, ένα ακόμη είχε προγραμματιστεί για την ημέρα που συνελήφθην, ενώ άλλα τέσσερα είχαν προγραμματιστεί μέχρι τις 8-8-2024 που ήταν η ημερομηνία αναχώρησής μου από την Μύκονο για τη Βαρσοβία μέσω Αθηνών.

Επειδή η φύση της εργασίας μου δημιουργεί αρνητικούς συνειρμούς, ρητώς και κατηγορηματικώς, βροντοφωνάζω ότι ουδεμία σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών έχω και ότι δεν είμαι καν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Η απώλεια του πατέρα μου συνεπεία του εθισμού του στο αλκοόλ, σημάδεψε βαθιά την παιδική μου ηλικία και είμαι κάθετα αρνητική στις εξαρτήσεις από κάθε είδους ουσίες. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον αρραβωνιαστικό μου, δεύτερο κατηγορούμενο, είναι η αιτία συνεχών εντάσεων και χωρισμών αλλά και της άρνησής μου να δημιουργήσουμε οικογένεια».

Για την υπόθεση τοποθετήθηκε στο protothema.gr o κύριος Αλέξανδρος Λυκούδης, δικηγόρος της κατηγορουμένης, ο οποίος ανέφερε σχετικά ότι:

«Μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία εισφέραμε το αποδεικτικό υλικό που αποδυνάμωσε κάθε ένδειξη και κάθε υπόνοια ενοχής της κατηγορούμενης. Η συμμετοχή της τελούσε σε πλήρη αναντιστοιχία με την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε. Αποφασίστηκε ομοφώνως να αφεθεί ελεύθερη και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι».

Τα ευρήματα της αστυνομίας που εξάρθρωσε την οργάνωση 

Κλείσιμο
mykonos-narkotika2
mykonos-narkotika5
mykonos-narkotika1
mykonos-narkotika6
mykonos-narkotika7
mykonos-narkotika8
mykonos-narkotika9


Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Ο ανιψιός του, Φρεντ, στηρίζει Κάμαλα Χάρις και λέει πως «κάθε οικογένεια έχει έναν τρελό θείο»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιταλίδα πυγμάχος εγκατέλειψε το ρινγκ στα 46'' του αγώνα της με την Αλγερινή intersex αντίπαλο της - Δείτε βίντεο

Κηδεία πρίγκιπα Μιχαήλ: Ποιοι «γαλαζοαίματοι» έδωσαν το παρών στην κηδεία του Michel de Grèce - Στο Τατόι έγινε η ταφή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης