Κύπρος: Οικονομική διαφορά πίσω από τα δύο απανθρακωμένα πτώματα

Κύπρος: Οικονομική διαφορά πίσω από τα δύο απανθρακωμένα πτώματα

Η κυπριακή αστυνομία έχει συλλάβει δύο νεαρούς 19 και 23 ετών ως ύποπτους για την δολοφονία των δύο ανθρώπων 

listovouno11
Η κυπριακή αστυνομία έχει συλλάβει δύο νεαρούς 19 και 23 ετών, ως ύποπτους για την δολοφονία των δύο ανθρώπων που βρέθηκαν απανθρακωμένοι μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο είχε καεί ολοσχερώς.

Από τις εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε πως το ένα θύμα είναι ο 39χρονος Ανδρέας Κουζουπής, από το χωριό Αρακαπάς της επαρχίας Λεμεσού. Υπάρχουν πληροφορίες και για την ταυτότητα του δεύτερου θύματος αλλά ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση.

Η Αστυνομία αξιολογώντας πληροφορίες οδηγήθηκε σε έναν 19χρονο και έναν 23χρονο συγχωριανούς του θύματος. Φαίνεται πως ο 19χρονος είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον 39χρονο για ποσό που χαρακτηρίζεται ευτελές. Στα σπίτια των δυο συλληφθέντων έγινε έρευνα και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και κυνηγετικά όπλα τα οποία θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο εντός του οχήματος και στη συνέχεια, το αυτοκίνητο οδηγήθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε και πυρπολήθηκε, για να σβηστούν τα ίχνη του εγκλήματος.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρομάζει το ντόμινο των κρουσμάτων της πανώλης των αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα - Δρομολογούνται τα επόμενα βήματα

Σκληρή μάχη στη Βουλή για το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις

Κανονικά συνεχίζονται οι αγώνες στο Παρίσι με intersex πυγμάχους παρά το σάλο με τις δύο αθλήτριες με τα ανδρικά χρωμοσώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης