Ρόδος: Αναγκαστική προσγείωση μονοκινητήριου αεροσκάφους

Ο πιλότος διαπίστωσε ότι το αεροσκάφος έχανε λάδια - Είχε ξεκινήσει από την Κω με προορισμό την Λάρνακα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο, μετά από αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε μονοκινητήριο αεροσκάφος.

Ο πιλότος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, κατά την διάρκεια της πτήσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, διαπίστωσε ότι το αεροσκάφος έχανε λάδια και αμέσως πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Ρόδο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μικρό μονοκινητήριο αεροσκάφος, το οποίο ξεκίνησε από την Κω με προορισμό την Λάρνακα της Κύπρου. Πετώντας 20 μίλια πάνω από τη Ρόδο, περίπου στις 19:30, υπήρξε ένδειξη προβλήματος στο υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους.

Αμέσως ο πιλότος επικοινώνησε με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου της Ρόδου και ζήτησε αναγκαστική προσγείωση. Στο αεροσκάφος επέβαινε μόνο ο πιλότος. Η προσγείωση πραγματοποιήθηκε κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι να μεταφερθεί ρυμουλκούμενο με ειδικό μηχάνημα του αεροδρομίου και να μην πέσουν λάδια στον διάδρομο.

Από το προσωπικό του αεροδρομίου κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρομάζει το ντόμινο των κρουσμάτων της πανώλης των αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα - Δρομολογούνται τα επόμενα βήματα

Σκληρή μάχη στη Βουλή για το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις

Κανονικά συνεχίζονται οι αγώνες στο Παρίσι με intersex πυγμάχους παρά το σάλο με τις δύο αθλήτριες με τα ανδρικά χρωμοσώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr