Κασσελάκης: Αυτό που βλέπετε δεν είναι πισίνα, είναι πηγάδι και δεξαμενή - ΘΕΜΑ: Πρώτη φορά βλέπουμε πηγάδι με... ξαπλώστρες!

Κασσελάκης: Αυτό που βλέπετε δεν είναι πισίνα, είναι πηγάδι και δεξαμενή - ΘΕΜΑ: Πρώτη φορά βλέπουμε πηγάδι με... ξαπλώστρες!

Απίστευτη απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις αποκαλύψεις - Την πισίνα που βλέπουν όλοι σε βίντεο και φωτό λέει ότι ήταν δεξαμενή και πηγάδι  που τα ... καλλώπισαν

piscine-m
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελακης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αφού επαναλαμβάνει τα γνωστα και τετριμμένα ψεύδη για το Πρώτο ΘΕΜΑ, δίνει μια πραγματικά απίστευτη απάντηση, λέγοντας ότι η πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες είναι αποτέλεσμα εργασιών καλλωπισμού μιας παλιάς δεξαμενής και ενός πηγαδιού και ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι επειδή η πισίνα του είναι ... ρηχή, βάθους 1,40 μ.  δεν ειναι παρανομη και αυθαιρετη, ωστόσο ούτε κι αυτό το υποστηρίζει ενθέρμως στην εμφανως αμηχανη ανακοινωση του.

Ο κ.Κασσελάκης, ως αρχηγός της  της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεπραξε μια πραγματικά πρωτοφανή παρανομία. Εφτιαξε πισίνα σε παραδοσιακό κηρυγμένο οικισμό, στις Σπέτσες έχοντας λάβει αδεια για μικροεπισκευες. Η συγκεκριμένη άδεια ούτε αναφερει οτι κανει πισινα, ουτε θα μπορουσε να αναφερει κάτι τέτοιο, αφου κατηγορηματικα το απαγορεύει το ΠΔ του 1981 αλλα και η αποφαση του ΣτΕ του 2016. Εκτός αν αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας όλοι στο σπιτι του δεν ειναι πισινα, αλλά δεξαμενή και παλιό πηγάδι με ξαπλώστρες!

Δείτε την άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης Πειραιά για «εργασίες μικρής κλίμακας» στο σπίτι του κ.Κασσελάκη. Πουθενά δεν γίνεται αναφορά για πισίνα ή έστω για εργασίες «καλλωπισμού» σε εξωτερικό χώρο. Αλλωστε και γι' αυτές τις εργασίες θα έπρεπε να πάει άδεια:

adeia-kasselaki-2023a

Δείτε τη φωτογραφία που συνόδευε την άδεια «εργασιών μικρής κλίμακας» του κ.Κασσελάκη πέρσι τον Ιούνιο: 

kasselakis-spetses-5
ΙΟΥΝΙΟΣ 2023
piscine-spetses-kasselakis-02

Τι απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο κ.Κασσελάκης αναφέρει στην ανάρτησή του: Για την «πισίνα» (βάθους 1,40 μέτρων) του σπιτιού μου στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2023 ζήτησα από τους μηχανικούς μου να υποβάλουν όλα τα σχετικά έγγραφα, ώστε να εκδοθούν όλες οι άδειες εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια τους, έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου (αυλής), στις οποίες αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ. Άρα, τζίφος η «αποκάλυψη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης