Τα social media γλεντάνε στο... πηγάδι του Κασσελάκη

Τα social media γλεντάνε στο... πηγάδι του Κασσελάκη

Η παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες -η οποία κατά τα λεγόμενα του ίδιου είναι πηγάδι και δεξαμενή- ενέπνευσε πολλούς χρήστες του Twitter

pisina-kasselaki-xr
Το «πηγάδι», αλλιώς η «δεξαμενή», το «στοιχείο νερού» κ.λπ. του Στέφανου Κασσελάκη, κοινώς η αυθαίρετη πισίνα που, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Πρώτο ΘΕΜΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε παρανόμως στο σπίτι του στις Σπέτσες και ενόσω βρισκόταν στην ηγεσία της παράταξής του, εκτός του πολιτικού σκανδάλου, αποτελεί πηγή έμπνευσης για σκωπτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος με πλήρη εξάρτυση κατάδυσης επιχειρεί «αυτοψία» στην πισίνα και την ομάδα της Κίνας στη συγχρονισμένη κολύμβηση που εκτελεί το πρόγραμμά της στο «πηγάδι» Κασσελάκη, έως τις νοικοκυρές που πλένουν εσώρουχα με τον κόπανο στο πλάι του, τη σκηνή που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δανείζει τη φωνή του -και τη δήθεν έκπληξη- στον κ. Κασσελάκη, τον χρήστη του «X» που αναφωνεί «ιδού το θαύμα του Δεκαπενταύγουστου: Εμφανίστηκε ξαφνικά και από το πουθενά μια πισίνα μέσα στη βίλα του Κασσελάκη στις Σπέτσες!» κ.α., το πηγάδι της σάτιρας φαίνεται αστείρευτο.

Εξάλλου, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, έστω και από μερικά μέτρα ψηλά, το νερό της πισίνας στην κατοικία Κασσελάκη μοιάζει καθαρό και διαυγές. Ίσως όχι τόσο καθαρό ώστε να είναι και πόσιμο -ούτως ή άλλως η παρανομία της προσθήκης πισίνας σε παραδοσιακό οικισμό δεν καταπίνεται- αλλά εν πάση περιπτώσει, έστω και «πηγαδίσιο», το ύδωρ είναι πάντα αναζωογονητικό.

Συνεπώς, απολαύστε υπεύθυνα το απάνθισμα από τα σχόλια στο «X» που ακολουθεί:

















































Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος από την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος για την παράνομη και αυθαίρετη πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες - Είναι πηγάδι ισχυρίζεται ο ίδιος

Τουλάχιστον 90 συλλήψεις σε αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σφαγή των 3 κοριτσιών

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή: Επίθεση με δεκάδες ρουκέτες της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης