Εξαρθρώθηκε σπείρα με 12 διαρρήξεις στην Πελοπόννησο

Oι τέσσερις δράστες χτυπούσαν σε περιοχές της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας και είχαν αποκομίσει περισσότερα από 25.000 ευρώ

Περισσότερα από 25.000 ευρώ είχαν αποκομίσει τέσσερις Έλληνες ηλικίας 20 ως 38 χρόνων από τις 12 κλοπές που είχαν διαπράξει σε σπίτια και οχήματα σε περιοχές της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας στο διάστημα από τις 7 Φεβρουαρίου ως τις 24 Μαρτίου.

Η μεθοδική διερεύνηση των 12 υποθέσεων και η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν σε συνεργασία της Ασφάλειας Τρίπολης με την Ασφάλεια Κορίνθου, οδήγησε στην εξιχνίασή τους και την ταυτοποίηση των δραστών που πήγαιναν στις περιοχές των κλοπών με δικά τους ή με ενοικιαζόμενα οχήματα στα οποία τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Από τα 11 σπίτια που παραβίασαν, είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε ένα ακόμη δεν κατάφεραν να εισβάλλουν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Φόβοι για στρατιωτική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή - Έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο οι ΗΠΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς 2-0 τον Κάρλος Αλκαράθ και έκανε το πολυπόθητο Golden Slam στο Παρίσι- Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr